#33 Alexandru Cicâldău

Bu adam geldiğinde bukadar kötü değildi, şimdi sanki maçları umursamıyor ilginç bir kadromuz var ne ciddiyet ne aidiyet ne hırs hiç biri yok takımın büyük çoğunda. Psikolojik vaka oldu tüm takım...

Şu işe yaramazin yerine biraz futbolu bilen 28-30 yaşlarında premier ligde oynamış mesela manuel lanzini gibi bir adam alsaydik takım bu kadar kötü durumlara düşmezdi.en büyük sorun bu adam.

bu adam top oynamak ıstemıyor

ulan fener'de, bjk'de kundaktaki bebeler bile çıkıp sorumluluk alıyo. özenle nerden buluyoz böyle milyon euroluk dyları

Biri yazmıştı Cica için, 9-5 memur gibi takılıyor diye.Hakikaten öyle ya.Yeteneksiz olabilirsin, kapasiten sınırlı olabilir de böyle dümdüz masabaşı iş yapıyor gibi ruhsuz ruhsuz gezemezsin sahada.Nefretlik birisin.

Rezil herif.

Adını ilk defa 20.dakika'da mı ne duydum.

Takımın esas gangreni bu adam.
Bunu futbolcu yapanada
Transferini öneren scoutlara da
Transferini isteyen hocayada
Transfer eden başkana da
Hala ilk 11 oynatan hocaya da
Bunu beğenen taraftara da saygılarımı iletiyorum.

Çika için yazdığım yorumlar ve yediğim linçten birkaç alıntı 😅

Screenshot_20220305-221651_Samsung Internet.jpgScreenshot_20220305-221519_Samsung Internet.jpgScreenshot_20220305-221249_Samsung Internet.jpg

Bu herhalde teklif aldı fiyatını düşürmeye çalışıyor. Gündüzle gece gibi oldu adam. İyi oynadığı zamanları görmesem çöp diyeceğim ama iyi oynadığını da gördük. Şu anda futbolculuğundan ziyade karakterini sorgulamaya başladım.

Bu Caspera kafayı taktım sezon sonu direkt postalanmalı. o kadar para verip ala ala bunu mu aldınız ulan

Bu herhalde teklif aldı fiyatını düşürmeye çalışıyor. Gündüzle gece gibi oldu adam. İyi oynadığı zamanları görmesem çöp diyeceğim ama iyi oynadığını da gördük. Şu anda futbolculuğundan ziyade karakterini sorgulamaya başladım.

İyi oynadığını ne zaman gördük acaba ? Hep aynıydı.

Scout ekibi gol ve assist istatistiklerine bakip aldirdi herhalde. Baska aciklamasi olamaz. Bu adamin ve Morutan’in bir kac 90 dklik maclarini izleyen akli basinda olan biri bu ikiliyi onermez. Rumen gazeteci kadar analiz edememisler. Cicaldau 6.5 milyon euro, Morutan bonuslar ile birlikte 5.7 milyon euro. Verilen paralara yazik.

Bu adamı izleyenin, önerenin, almaya vesile olanın, para veren ve verdirenin hesabı sorulmalı!

Türkiye Ligi'nde bundan daha tıfıl, daha faydasız bir orta saha yoktur. Bu herif bildiğin eziğin önde gideni, tek ikili mücadelesi bile yok. Hücumda yok, savunmada yok hiçbir yerde yok. Bu takımda küfür edilen çoğu adam, bunu 10 kere cebinden çıkarır, yazık günah 100'lerce milyon TL bu adama mı gömüldü şimdi?

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon sonu en makul teklifle yollar ayrılmalı bu kadar maça etkisi düşük bir orta saha izlemedim diyebilirim.

Geri
Üst Alt