#33 Alexandru Cicâldău

her zaman bir transfer kazığı kontenjanımız oluyordu ama bu sezon büyük kazıklar girdi. üstelik kazıkları örtecek bir yarışma içinde de değiliz. bakalım kulüp toparlayabilecek mi. buna 2-3 milyon euro veren bulurlarsa anında satsınlar.

Sampdoria haberleri vardi bence sattik bu arkadasi yoksa bu rezil performansin aciklamasi yok

Şunu söylemek istiyorum Berkan da yetersiz ama hiç değilse iyi niyetli koşuyor, basıyor, elinden geleni yapmaya çalışıyor… Ama bu çocuk sahada toptan kaçıyor, koşmuyor, umursamıyor, sorumluluk almıyor sıfır sıfır sıfır. Şu istatistiği de paylaşmak gerek. Sol taraftaki 300 bin euro, sağ taraftaki 6,5 milyon euro.

IMG_0832.JPG

Bu herif beni çileden çıkardı banane babamın oğlu mu adam oynamıyor oynamayacak belli de oldu neyini savunayım ben dürüst adamımdir bu heriften hiçbir yol olmayacağını göremedim bu da benim kusurum olsun koskoca Galatasaray scout ekibi hocası yönetimi 6.5 milyon bağlamış benim yanılmam da insani bir sey

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berkan ve Taylan yetenek anlamında yetersizler ancak Cicaldau kadar korkak ve saklanarak hiç bir zaman oynamadılar en azından. Bu adamın oynayacağı ve verim alabileceğimiz bir mevkii de yok ne yazık ki, keşke yerine Morutan'ı denesek artık.

orta sahaya bi tane kazık dikseydik en azından top falan çarpardı rakip takılırdı

Bazen hakemler bile top trafiğinin içinde kalıp, düzgün pas verilmesine engel oluyor.
Bu adamın etrafından geçmeye çalışan bir rakip daha görmedim.
Bu kadar görünmez olmak ta büyük başarı. Her zaman olmaması gereken yerde, çok ilginç.

Ölü Rumen futbolundan medet umarsan olacağı budur… gerçi bizde emin hızla Rumenlerin peşinden gidiyoruz…

Bizde bekliyoruz bakalım 👍🏼 ilk geldiğinde gayet iyiydi. Nedense bie gerileme var. En kötü transfer yapar zararı çıkarırız. Belkide yeni SD bunun için getirilmiştir

Geri
Üst Alt