#33 Alexandru Cicâldău

Sanki 3 ay ömrü kalmış hayatının son günlerini yaşıyor umursamaz tavırlar babası yaşındaki adamlar bile sahada mücadele ediyor bunun hevesi kaçmış işimiz zor gözüküyor ...

keşke melo olsaydı da bi odaya kapatsaydı bu ne idüğü belirsizi

Bırak topu, hayattan soğumuş gibi.

Çok enteresan.

Menajeri Romanya medyasina Sampdoria haberleri hakkinda konusmus.

Victor Becali: “Sampdoria must stay in Serie A first. In addition, they are a club with big financial problems. There are stories with the offer of 10 million euros that it is not known if Galatasaray accepts. You can say that he would be interested, he could be interested, possibly a loan with a mandatory option. There is now this variant as well.”

acilen bu copten kurtulmak lazim ilk geldigi gun soylemistim eski mesajlarima bakabilirsiniz , bana bir torba laf etmislerdi burada, herif agir kazik olarak tarihimize yazildi, 3 e 5 e bakmadan dehlemek lazim yoksa elimizde patliyacak..

Hazır Hagi sezonu kapatmış ve piyasası düşmüşken Cica ile takas edilebilir.

Bu cop ikinci yari girdikten sonra tamamen verdik orta sahayi. ne hucum yapar ne savunma yapar. Lisansini yirtin bu herifin. 6.5 milyonun uzerine de bir soguk su icsinler

Oyuna girmesiyle birlikte çöktü takım ve sonraki Babel & Ömer gibi soytarılarla maçı yok yere zora soktuk.

Bunların defolup gitmesi elzem.

Ulan yeni girmişsin basmadık yer bırakacağı yerde adam kovalamayı bırakıyor

Sahada harikulade dayak yedin arslan. Hakkin odenmez helal olsun

Bunun sahada olduğu her an takım bir kişi eksik oynuyor. İkinci yarı başında yediğimiz baskının sebeplerinden birisi de kendisi

Şu verilen şansın %5 ini biraz da morutan'a versek diyorum.

Geri
Üst Alt