Komisyon ?terime sorulmalı. madem bu adamı yıllardır takip ediyordunuz da, geçen senelerde sözleşmesi bittiğinde free iken niye almadınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komisyon ?terime sorulmalı. madem bu adamı yıllardır takip ediyordunuz da, geçen senelerde sözleşmesi bittiğinde free iken niye almadınız?
Cicaldao 5 para etmez orası kesin ama o pozisyonu Gomisin gol yapması lazımdı.Yorumcular Gomis'in macin basindaki pozisyonunu incelerken bunun kosusu ya da kosmayisi dikkatimi cekti.
Olm adam bildigin birakmis Gomis'i izlemis bu nasil futbolcu olmus ya ?Orada Kerem olsa onu gectim Halil bile olsa orada kosu yapip Alba'yi mesela yaninda goturse ya gol olacakti ya da kirmizi + penalti alacaktik. Kisacasi ise yarar birsey olacakti ama bu arkadas izlemis bildigin 100dk sonra geliyor Gomis gormemis bile bunun geldigini, adam gercekteden Casper/hayalet.
Ben daha 3.macinda soyledim, bu paranin adami degil. 1-1.5 m euro vermis olsaydik "ya tutarsa" transferi der gecerdik. Bu adama bu paralari kim verid nasil onayladi ya da hoca onayladiysa ona bu "olur" raporunu verenler kimlerdi hesap vermeli. Adamin olmusu bu, bu kadar ve ne bizimle ne de bizim oynadigimiz oyunla alakasi yok bu arkadasin. Golde asisti yapmis olmasi disinda olumlu bir hareketi yok aklimda kalan. Cok kotu cikti cok.
Katılmıyorum. Pozisyon o kadar net ki, Gomis onu çatala takması lazım. Neden koşsun adam? Direkt çatala takacak bitti gitti. Olayı çetrefilli hale getirmeye gerek yok.
israilİsrail'e gol atmış üstelik daha da çok keyiflendim şimdi![]()