#33 Alexandru Cicâldău

Yine Terim' in kulağını çınlatma ihtiyacı duydum. Hani 6 sız üç adet 8 ile oynama fantezisi geldi de aklıma;
10 dan bozma 6 numara Taylan, 10 dan bozma 8-8.5 numara Cicaldau ve güya direkt 8 numara Berkan...
Sonuç: Bu oyuncu profillerinin direkt yansıması elbette. Müthiş top kullanma becerisine sahip, oyunda inisiyatifi hiç elden bırakmayan, rakip takımlara sahayı dar eden, takımın skor yünü çeken, vs vs, muhteşem bir orta saha hattı!..Breh breh breh, çok büyük sıçtın Hocaamm; öyle böyle değil!..👍👌👏

Son düzenleme:
Su herife 6 milyon para verdiler ya futbol tarihinin en buyuk transfer kazigidir eger ki menejer ya da baska bi oyunlar olmadiysa.Kimler ne paralar indirdiler acaba su transferde.Yazik gunah vallahi.Su adami isteyen,bu paralari verdiren adami hain ilan etmek lazim baska bi aciklamasi yok.Ulan Petre bile bu Rumen’den daha iyiydi ya.En azindan bu herife harcanan para kadar maddi kayip yasatmamisti bize.Romanya bile kendi altyapisindan oyuncu cikaramazken bizim cok bilmisler(!) Romanya’dan genc oyuncu ithal ediyolar vay anam vay fikra gibi vallahi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sahanin icinde resmen kayboluyor casper reis

gitmek istiyomuş zuhahahahahha tutan mı var lo koyun kıçına tekmeyi gitsin

Takımdan birine dayak atma hakkım olsa şüphesiz ilk bunu seçerdim, hem de takımda Arda gibi biri varken. İlk bunu dövmek isterdim.

Tam dayaklık herif.

Geri
Üst Alt