#33 Alexandru Cicâldău

Gülücük mülücük atıyordu twitter da 1-2 maç iyi oynayınca, işin içinde var kendiside galiba.
Morutan'la bunu beraber aldılar, o dönem gündeme gelen Octavian Popescu, Dennis Man falan da alayı aynı menajerde. Bence bariz menajer önerisi kokuyor, yada bizim eskilerden biri arada para yedi bilmiyorum artık.

Küfür yav.

Bundan bir yol olmaz. Ne sorumluluk alıyor, ne takımla bütünleşiyor ki aksine takımı oyundan da düşürdüğünü düşünüyorum. Hamle yapacakmış gibi yapıp yapmıyor falan. Adam koşsam mı koşmasam diye düşünüyor, sonra sinirleniyor. Garanti top at ve bekle. 25 yaşında ve 6,5 vermişiz, 3 veren çıkar mı muamma.
Tamam iste Zajc da cok kotuydu o yuzden nadasa birakalim dedim. Belki bir sey olur

Bence Zajc kötü değildi, şans bulamadı ve takıma adapte olamadı. Bu arkadaş o tahammül noktasını aştı, aşıyor sanki.
Zajc Fener'e gelmeden once iyiydi piyasasi vardi. Fener'e kaotik bir zamanda gelde iki sezon hicbir sey beceremedi cop gozuyle bakiliyordu. Sonra rastgele bir kiralik verildi Avrupa'ya, kariyerinin geldigi noktaya bak simdi kullanilabilir bir rotasyon oyuncusu oldu

Bence bu arkadas benzer bir kariyer cizebilir kendine. Zajc icin fenerliler 2020'de neler diyordu bir acip bak istersen

Zajc Fener'e gelmeden once iyiydi piyasasi vardi. Fener'e kaotik bir zamanda gelde iki sezon hicbir sey beceremedi cop gozuyle bakiliyordu. Sonra rastgele bir kiralik verildi Avrupa'ya, kariyerinin geldigi noktaya bak simdi kullanilabilir bir rotasyon oyuncusu oldu

Bence bu arkadas benzer bir kariyer cizebilir kendine. Zajc icin fenerliler 2020'de neler diyordu bir acip bak istersen
Bir karar ver istersen, gelmeden önce iyiydi piyasası vardı diyorsun, sonra da kaotik ortamda vs. çok kötüydü.. Bende diyorum Cica dediğimiz adam ne başarmış/kanıtlamış da bir şey bekleniyor bana onu söyle.

Bir karar ver istersen, gelmeden önce iyiydi piyasası vardı diyorsun, sonra da kaotik ortamda vs. çok kötüydü.. Bende diyorum Cica dediğimiz adam ne başarmış/kanıtlamış da bir şey bekleniyor bana onu söyle.
Adami Serie A takimlarinin elinden aldik. Rumen liginin en iyi orta sahasiydi. Duzenli olarak skor yapan gole yakin bir isimdi boyle orta sahalarin hep piyasasi olur ki Zajc'in piyasasi olmasinin sebebi de bu. Bizde bile o kadar igrenc bir sezon gecirmesine ragmen totalde 9 gole katki yapmis

nasıl bi hata nasıl bi hata

Adami Serie A takimlarinin elinden aldik. Rumen liginin en iyi orta sahasiydi. Duzenli olarak skor yapan gole yakin bir isimdi boyle orta sahalarin hep piyasasi olur ki Zajc'in piyasasi olmasinin sebebi de bu. Bizde bile o kadar igrenc bir sezon gecirmesine ragmen totalde 9 gole katki yapmis
Valla kusura bakma da amiyane tabirle gerçekten almışız. Şu an koy satılığa 3M Euro'dan fazla teklif gelmez.

Bizim lig ne kadar çöp ise, Rumen ligi x3 çöp.

Ben bu adama hep güvendim ve güvenmeye devam edeceğim. Geçen sezonun 2 devresi Corona sonrası çöktü ama öncesinde yapabileceği şeyler olduğunu gösterdi.
6-Oliviera-Cica izlemek isterim

sen nasıl kötü bir futbolcusun ya, ulan sahada adını 3 kez duyduk koca 45 dk da

senin transferini izleyen onaylayan scout kulübünü bugün def ederim

Seferovice pası iyiydi sadece

Geri
Üst Alt