#33 Alexandru Cicâldău

İşin komiği birde bu kadro Fatih hoca da olacaktı geyiği yapıyorlar. Hoca olsa şu kadro zaten kurulmazdı gördük kurduğu kadroları son yıllarda.
Kalsaydı ilk olarak gedson malına 10m euro gomerdik. Bir kazık da oradan girerdi. Sonra Gedson-taylan-cicaldo orta sahasıyla ilk 10a girmeye çalışırdık. Hocamız da ocak ayında şöyle olacak, temmuza kadar izin istiyorum falan diye uyutmaya devam ederdi.

İşin komiği birde bu kadro Fatih hoca da olacaktı geyiği yapıyorlar. Hoca olsa şu kadro zaten kurulmazdı gördük kurduğu kadroları son yıllarda.
bu oyuncularla görmek isterdim aslında o kadar da kötü bir oyuncu değil bence, işe yarardı hatta iyi bedele de gönderebilirdik

;D

bu oyuncularla görmek isterdim aslında o kadar da kötü bir oyuncu değil bence, işe yarardı hatta iyi bedele de gönderebilirdik

;D
Genç oyuncu abi bir defa, atacaksın çimene kendi kendilerine bile gelişirler. 6.5 mioyu çok rahat çıkarır!! Yakında gol atmaya başlar yeni takımında.

Aslında bizim bu gençleştirme scout transferlerimiz başarısız da olmadı sırf bu iki rumen yüzünden öyle gözüktü ama nelsson, marcao, boey, kerem bunlar tutan oyuncular.
Her aldığınız genç oyuncu tutacak diye birşey yok

Kiralik gönderilen Morutan ve Mustafa'dan zarar etmeyecegimiz anlasiliyor yavas yavas. Luyindama'dan zarar ettik.

Bu adama verdigimiz 6.5 milyon euro'yu kurtarmamiz zor görünüyor. Adam akilli bir takima gönderemedik.

Kiralik gönderilen Morutan ve Mustafa'dan zarar etmeyecegimiz anlasiliyor yavas yavas. Luyindama'dan zarar ettik.

Bu adama verdigimiz 6.5 milyon euro'yu kurtarmamiz zor görünüyor. Adam akilli bir takima gönderemedik
Mostafa neyse de Morutan Serie B'de 4 gol 3 asist ile oynuyor. 3.5 milyon euroyu kimse vermez.
Ligde de 11.sıradalar.

Gönderildiği takım başlı başına hata, Morutan az iş yapsa gündem oluyor ama bu maçlarda oynuyor gözüküp oynamasa kimse bilmez.

İtalya orta sıra takımına falan kiralanmalıydı.

Geri
Üst Alt