#33 Alexandru Cicâldău

düzgün takıma kiralamayarak ayağımıza sıktık o kadar da kötü topçu değildi
Rıza Hoca Sivasspor' a çok istemişti ki oyuncuları özellikle fiziksel bakımdan geliştirebilen bir futbol adamıdır. Orası bile daha iyi tercih olurdu...

Opsiyonsuz ve bedava fiyatına kiralama ile Arap Yarımadasının 5. sınıf takımına gönderilmesinin izahı yok...

Talibi yoksa Sergio'nun yedeği olarak tutalım. Maaşı da çok değil zaten. Mevcut kadroda kendisinden liderlik beklenmeyeceği için daha rahat oynayabilir.

Talibi yoksa Sergio'nun yedeği olarak tutalım. Maaşı da çok değil zaten. Mevcut kadroda kendisinden liderlik beklenmeyeceği için daha rahat oynayabilir.
Oldu!..Mertens kalacak gibi görünüyor. Mertens + Çüküldau oynarsa, Torreira yahut giderse yerine gelecek oyuncudan her maç 2,5 kişilik performans bekleriz artık...

Sergio defansif açıdan biraz gevşek davranınca neler olduğunu gördük. Sergio' nun çeyreği etmez bu etkisiz eleman...

Oldu!..Mertens kalacak gibi görünüyor. Mertens + Çüküldau oynarsa, Torreira yahut giderse yerine gelecek oyuncudan her maç 2,5 kişilik performans bekleriz artık...

Sergio defansif açıdan biraz gevşek davranınca neler olduğunu gördük. Sergio' nun çeyreği etmez bu etkisiz eleman...
21/22'nin günah keçisi oldu adam. Fazla abartılıyor bence. En büyük problemi lider karakterli olmaması. Ligin başında fena oynamadığını hatırlıyorum. Ne zaman takım yokuş aşağı yaptı kendisi de sahada kaybolmaya başladı. Geçen sezon en çok gömülen oyunculardan Berkan bu sezon faydalı bir rotasyon oyuncusu olabildiyse Cicaldau da olur. Satılabiliyorsa satılsın. Satılamıyorsa faydalanılsın derim.

Konusu uplandigina göre abuk subuk bir ülkeye karsi gol veya asist yapmistir diye düsünüyorum

havalar isinmaya basladi yakinda olum sicaklari baslar kendisine basarilar diliyorum :D

düzgün takıma kiralamayarak ayağımıza sıktık o kadar da kötü topçu değildi
Düzgün bir takıma kiralamayarak hata yaptık bence de ama bu herif net kötü topçu. Hiç bir öne çıkan özelliği yok ve çok silik bir herif. Şuna 6.5 milyon euro verdirdi birisi ve tepedekiler de sen ne yapıyorsun demedi. Akıl tutulması resmen.

Tek tutar dalı Rumen MT oyuncusu olması. Hani orada bir şeyler yapsa da piyasa unutmasa, diye düşünüyoruz. MT da da hiç süre alamamış olması yeterince olumsuz bir haber...
Medyanın allayıp pulladığı Zajc'tan eksiği yok, benim görüşüm. Oyuncumuzu değersizleştirmeye gerek yok. Satamıyorsak oynatırız.

Cicaldau da yetenek sorunu olduğunu düşünmüyorum mental sorunu var uyum sorunu var bazı futbolcular böyledir yetenekli de olsa uyum yoksa başarısız olurlar. Bizde düzebileceğini sanmıyorum ama umarım en az zarar edeceğimiz bir seçenek olur.

Medyanın allayıp pulladığı Zajc'tan eksiği yok, benim görüşüm. Oyuncumuzu değersizleştirmeye gerek yok. Satamıyorsak oynatırız.
Elde kalırsa, Sergio değil de bir tek Mertens' in pozisyonunda silik bir 3. Alternatif olarak filan düşünülebilir; zor ama belki level atlayıp 2 numaraya yükselir, diyelim hadi ..

Mesut geberiği, topla bundan daha geriden başladığı 50 metrelik depar sonrası golü attığında, müdahale mesafesinin dışında kalmış adamdan bahsediyoruz yav. Bak Mesut Özil diyorum, futbol hayatındaki son deparı olabilir diyorum!..

Elde kalırsa, Sergio değil de bir tek Mertens' in pozisyonunda silik bir 3. Alternatif olarak filan düşünülebilir; zor ama belki level atlayıp 2 numaraya yükselir, diyelim hadi ..

Mesut geberiği, topla bundan daha geriden başladığı 50 metrelik depar sonrası golü attığında, müdahale mesafesinin dışında kalmış adamdan bahsediyoruz yav. Bak Mesut Özil diyorum, futbol hayatındaki son deparı olabilir diyorum!..
Takıma dönerse takip ederiz üstad. Geçen sezondan Kerem harici kimi konuşsak yerin dibine sokulacak zaten.

Takıma dönerse takip ederiz üstad. Geçen sezondan Kerem harici kimi konuşsak yerin dibine sokulacak zaten.
Geçen sezonki kadro çok kötü olduğu için pek kimse kalmadı zaten...

Sadece Kerem değil. Nelsson' a kim ne diyor?..
Marcao keza; yolu açık olsun.
Muslera sakatlanmasa hikaye farklı olurdu.
Boey teknik ekip tarafından takıma küstürülmüştü, bu sezon kendine geldi.
Berkan, görev adamı olarak iş yapıyor, kalmasını istemiştim...

Çöpe çıkan diğerleri gibi bunun da paketlenmesi gerekiyordu. Doğru yahut yanlış yere gönderilmiş olması ayrı konu, bahsettik zaten. Umarım olası en az zararla kurtuluruz. MT da süre alıp, iyi oyunla piyasasını canlı tutabilseydi keşke...

Kalba neresi hic duymadim

romen oyuncular kazik demistik

milyonlar yine cöpe gitti

Rıza Hoca Sivasspor' a çok istemişti ki oyuncuları özellikle fiziksel bakımdan geliştirebilen bir futbol adamıdır. Orası bile daha iyi tercih olurdu...

Opsiyonsuz ve bedava fiyatına kiralama ile Arap Yarımadasının 5. sınıf takımına gönderilmesinin izahı yok...
Morutan değil miydi o

Geri
Üst Alt