#33 Alexandru Cicâldău

Sende paylaşım yapma o zaman. Sana soracak değilim pekala. Gayet saçma bir paylaşıma fikrimi söyledim, kasan sensin şu durumda. Neyse uzatılacak bir durum yok biraz daha dengeli cevaplar lütfen. Kasma falan.
Bana alıntı yapıp sana ne arkadaş falan diyemezsin.

Seninle muhabbet aşağıdaki video gibi hissettiriyor. Bir daha beni alıntılamazsan sevinirim.

Bana alıntı yapıp sana ne arkadaş falan diyemezsin.

Seninle muhabbet aşağıdaki video gibi hissettiriyor. Bir daha beni alıntılamazsan sevinirim.

Derim. Uzatıyorsun liseli mızmız çocuklar gibi. Anlamsızca cevap vermişsin benim yazdığım senin gönderindeki içeriğe. Alındığın kısım komik be verdiğin cevap daha bir komik. Bir daha nasıl cevaplar duymak istediğini alt metinde belirtirsin ona göre karar veririz mister.

Derim. Uzatıyorsun liseli mızmız çocuklar gibi. Anlamsızca cevap vermişsin benim yazdığım senin gönderindeki içeriğe. Alındığın kısım komik be verdiğin cevap daha bir komik. Bir daha nasıl cevaplar duymak istediğini alt metinde belirtirsin ona göre karar veririz mister.
Yazmaya devam edersen bu tonda cevap vermeye devam edeceğim.

İcardi devre arasında gönerilmeli,

Yerine Çikaldau alınmalıdır.

Sıfır ironi ve %100 görüşümdür.

İcardi devre arasında gönerilmeli,

Yerine Çikaldau alınmalıdır.

Sıfır ironi ve %100 görüşümdür.
qxs8zut050c61.jpg

Güle güle Çiçildağu. Emeklerini unutmayacağız.

Maaşının ne kadar olduğunu merak ediyorum 1 milyon mu yoksa 680 bin mi.

Cicaldau için kulübüne 3 yıl içinde 6,5 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği açıklandı. Öte yandan 24 yaşındaki oyuncunun sözleşmesine 25 milyon euro serbest kalma bedeli eklendi. 5 yıllık imza atan Cicaldau, yıllık 1 milyon Euro ücret alacak (sporx).

Sözcü'nün haberine göre Galatasaray'ın yeni transferlerinin maaşı 6 milyon 460 bin Euro. Hollandalı Aanholt 1 milyon 700 bin, Nelsson, 800 bin, Cicaldau 680 bin, Berkan 650 bin, Aytaç Kara 600 bin, Morutan 580 bin, Alpaslan 550 bin, Boey 450 bin ve Barış Alper Yılmaz 450 bin Euro kazanacak.

Geri
Üst Alt