#33 Çağlar Birinci

Cevap: #33 Çağlar Birinci

BJvbbzmCQAAhp3n.png:large

Ha....

adam gitmiyor iste....:rolleyes:

coentrao mu :d çağlar mı tabikide çağlar :D

nasıl hala koltuk değneğiyle hayretler içerisindeyim. 3 sezondur kulübeye bile inmeden yalnızca içerideki maçları izleyerek para kazanıyor ve hala koltuk değneği var elinin altında. belki de değnek kamuflajlı bastondur bilemiyorum tıp çok gelişti.ayrıca çağlar bak sana çok samimi bir şey diyeceğim. abi sen futbolu falan bırak git muhteşem yüzyıl'da françois rolünü iste. sakal, tip aynı françois. sol bekte seyirci olacağından oyuncu olursun hem de bir işe yararsın. böyle oturduğun yerden dünya para alarak insanlığa ihanet ediyorsun. senin varlığın zarar :31:

Kontrati bitiyor. Derhal uzatmak gerek.

Çağlar Birinci: ,, Idolum Semih Şentürk"

sabri girecegne bu caglari alip emre veya volkana dalsaydiya bir isey yaramis olurdu hic olmasa..

benimle aynı işi yapıyor gs maçlarını izliyor ve üzerine binlerce dolar alıyor. şans budur işte.

ben kendisinden daha iyi taraftarim, antrenmanda malzeme tasirim, ingilizcem idare eder seviyede, ayda en fazla 1000 euro isterim:ayatollah:

Adam maçlarda heyecanlanmıyor bile.Tribünde cins cins bakıyor.

Sampiyonlugu en içten kutlayan adamlardan..

çok ballı ,

2 sezonda toplasanız 5-6 maç ve 2 şampiyonluk süper istatistik :)

Adamın konusu bile 2 senede 30 sayfayı geçemedi.

Not: Her sayfada 20 mesaj gösterilsin seçeneğini kullananlar için söylüyorum.

Ziegler:2 sene 0 kupa,İsmail:4 sene 0 kupa,Çağlar:3 sene 2 kupa.Hem de yatarak.

Lan bi git artık ya dünyanın en beleşçi insanısın 34 haftanın 10 unda sakattın 24 hafta yattın 50 sene çalışsam kazanamayacğım para kaldırdın hadi git artık.

arkadaşlar çağlara niye kızıyorsunuz, onu GS a transfer edenlere kızın. sizede verseler o kadar para sizde gider yatarsınız =)

Geri
Üst Alt