#33 Çağlar Birinci

Cevap: #33 Çağlar Birinci

Topu ileri vuracakken 5 dakika bekliyor her seferinde. Orada riske girilmez. Şu basit hatayı girdikten sonra birkaç defa yaptı. İyi de diyemem bu maç için; zorlayan kimse olmadı.

2-3 defa daha izlemek lazım. Takımda kötü oyuncumuz olmadığı için sırıtmaz bu sene. O da iyilere ayak uydurur ister istemez..

Bu maç pek ölçü değil ama sanki 2-3 maç oynasa formayı kapacak havası mevcut. ( ama formayı alır sakatlanır orası ayrı )

Maçın gizli kahramanı.

Şaka şaka :D Ama fena değildi.

10 Kisilik bir takima karsi iyi oynadi hatirlatirim..HAKaldirimidi elestiriyorduk sirf bu yüzden burda

bu adam iyi yada kötü oynadi diye degerlendiremeyiz su mactan sonra, cunku rakip yoktu sahada

ama hakana göre ofanstaki tercihleri, paslari harikaydi

hep düsünerek, kafayi kaldirarak atiyor toplari, cok dogru pas tercihleri yapti gercekten

hakan ofansa cikmaisn diye dua ediyorum, cunku ciktigi zaman hatali pas, yanlis tercihler yapiyor, sonra pozisyonu biz yiyoruz.

caglari bu konuda bugün cok begendim.

Denizli'den beri diyorum zaman zaman cok elestiriliyorum . Bugun iyiydi ama bugun iyi olmasina gerek yok bu adam Turkiye'nin acik ara en iyi sol bekidir . Geldiginden beri 5 mac ust uste oynamadi malesef :( . Oynasa GS'nin de Turkiye'nin de vazgecilmez oyuncusu olur . Tabii sakatlik durumlarini bilemeyecegim sayet o yonden guvenilmiyorsa vazgecilmisse niye takimda ve ilk 18'de eger o konuda sorun yoksa ilk on bir oynamasi gerekiyor .

bu adam şu sakatlıları geçirmeseydi ilk 11 oyuncumuzdu.

Sakatlık yaşamasın biraz form tutsun Hakan'ın oynadığı futbolun 10 katını oynar. Hakan 0 katkıyla oynuyor senelerdir biri alsın artık şundan sol beki.

Defansi cok zayif bu adamin. Guzel bir takim kurduk, ama iki solbekimiz bir normal solbek etmiyor.

Defansi cok zayif bu adamin. Guzel bir takim kurduk, ama iki solbekimiz bir normal solbek etmiyor.

Defansi cok zayif degildir arkadasim :) Defans bilgisi cok iyidir Denizli zamaninda bol bol stoper mevkiisinde de gorev yapmistir . Sikintisi ust uste oynayip form tutamamak .

Caglar'dan bir cacik olmaz. Beni utandiracagini da dusunmuyorum, vasat bir oyuncu. Bizim kalitemize yaklasamaz, Balta'yi da zorlayamiyor zaten.

defansi zayif derken, bu adami denizlisporda ben hep stoperde izlemisimdir.

ama bekte oynadigi zaman bazen cok pis adam kaciriyor, öyle kaciriyorki, yapicak hicbirsey kalmiyor

Beğendim.

Hakan şut kabiliyeti olmasa topa vurmayı bilmiyor dicem, bu adam en azından adam gibi paslar atıyor zamanla 11'e yerleştirilmeli..

Valla hakan baltayı izleyince 10 defa çağlar diyorum

Bugün öyle salak sulak çalımlar yediki,valencie-nani bu hakan baltayı top diye oynar

Hakan baltaya güveneceğime çağlara güvenirim

Geri
Üst Alt