#33 Çağlar Birinci

Cevap: #33 Çağlar Birinci

Valla renkdaş ilk geldiğinde ben de çok umutluydum kendisinden.Seneler geçtikçe sakatlığın da vermiş olduğu etki ile futbolu daha da yayvanlaştı.Ağır kalıyor,tutuk gözüküyor.İçinde bir hırs bile göremiyorum.Soğudum resmen.Keşke çıkıp oynadığı futbolla beni utandırsa ama beklentim gerçekten "0"...

ya abi adami direkt ilk 11 falan kyomadik, zaten en basinda edim, cris ve caglari degerlendirmek icin dogru bir mac olmadi bugunku mac.

benim dikkat cektigim ve sizinde dikkatinizi cekmek istedigim konu caglarin ofansta, ofansa ciktigi zaman yaptigi olumlu isler, olumlu, dogru pas tercihleri idi.

hakana göre ofansta cok saglam gördüm ben kendisini valla, kim ne derse desin.

manuya karsi oynasin, citye karsi oynasin kimse dmeiyor ki.

Olm abartmayın lan şu adamı :D

City maçında oynaması facia olur.Allah göstermesin.Tam bir Error Prone bu adam.Hakan'dan bile beter olur.

Man City degil Man United ile mac yapiyoruz arkadas :) . Sen Caglar'a salliyorsun fakat daha GS'nin rakibini bilmiyorsun :) . :yenieek:

bizim sol kanat kimlere kalmış.bu adam bank asya da anca oynar bu haliyle

Çağlar maç sürekliliğini sağlarsa baltadan daha + oyuncu olur NET..

Çağları bu maçta değerlendirmek yanlış rakip 10 kişiydi ve hücumda yoklardı resmen.. Ofansının iyi olduğu biliniyordu zaten...

Neden bu tepki anlamış değilim..

Antalya maçında bari Riera yı deneseydik solbekte

bu adama güveniyorum desem beni döverler heralde ama nasıl aydını destekleyen bir grup varsa bende bu adamı tutuyorum.başına sakatlık falan gelmezse hocada silmemişse formayı alacak diyorum.benim fikrim bu güven veren bir yapısı var defansı daha iyi olduğunda hakan unutulur.

bu adama güveniyorum desem beni döverler heralde ama nasıl aydını destekleyen bir grup varsa bende bu adamı tutuyorum.başına sakatlık falan gelmezse hocada silmemişse formayı alacak diyorum.benim fikrim bu güven veren bir yapısı var defansı daha iyi olduğunda hakan unutulur.

Çağlar 2-3 senedir top oynamıyo zaten,denizli zamanında iyiydi perormansı ama sonra çok çok düştü,tabi sakatlığının da etkisi var bunda

Biraz bu adama şans vermeli artık Fatih hoca. Balta ile bitmez bu sezon :s

Biraz bu adama şans vermeli artık Fatih hoca. Balta ile bitmez bu sezon :s

Avrupa'da ne zaman onemli bir mac var Balta orada bir sov yapiyor :) . Bugun karsisinda Valencia vardi super futbolcu ayri mesele fakat en dandik oyuncu olsa da farketmez adamda konstantre olma sorunu var heyecan felan yapiyor galiba . Tum bunlara ragmen Caglar'dan sonra Turkiye'deki en iyi ikinci sol bek olmasi cok dusundurucu Turk futbolu adina .

Geri
Üst Alt