#33 Çağlar Birinci

Cevap: #33 Çağlar Birinci

rieranın sol bek oynadığı takımda bence birkaç maç oynama hakkı kazanmıştır.denenmeli...

Denizlide çok beğeniyordum kendisini neden bizde bu kadar kötü durumda takıma tekrar kazandırılamazmı

rieranın sol bek oynadığı takımda bence birkaç maç oynama hakkı kazanmıştır.denenmeli...

Kesinlikle katılıyorum. Bir sol açık eğer bek olarak oynuyorsa Çağlar gibi asıl mevkiisi sol bek olan bi alternatif rieradan önce hakediyor ilk 11 i

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Gönderin bunu ya.

Cevap: Re: #33 Çağlar Birinci

Kesinlikle katılıyorum. Bir sol açık eğer bek olarak oynuyorsa Çağlar gibi asıl mevkiisi sol bek olan bi alternatif rieradan önce hakediyor ilk 11 i

Mantığınız doğru söylüyor ama hoca görmüyor sanki antrenmanlarda Çağlar'ı bu yüzden çok boş bir yorum.

O kadar kötü bir oyuncu ki Hakan Balta o kadar kötüyken ve sol açık adam solbekte şans bulabiliyorken hala yedek bu adam :b5:

Riera sol bekte bence gayet iyi.Ama tabi yabancı olmasından dolayı çağlar yada hakan sol beke geçebilir.

Baktım fazla kişi yazmış konusuna dedim heralde sakatlandı yine

Mantığınız doğru söylüyor ama hoca görmüyor sanki antrenmanlarda Çağlar'ı bu yüzden çok boş bir yorum.

O kadar kötü bir oyuncu ki Hakan Balta o kadar kötüyken ve sol açık adam solbekte şans bulabiliyorken hala yedek bu adam :b5:

Terim bir kişiyi sevemedimi hayatta onla yola çıkmaz, sanırım yıldızı barışmadı çağlarla:o

riera solbekte iyi derken neyin kafasındalar anlamak mümkün değil adam da defansif olarak bir nane yok her gelen geçiyor ilk pozisyonda.braga maçınada Alan otoban yaptı sol kanadı.akhisar ve eskişehir maçlarını saymayın adamlar bir tek pozisyonla maçı bitirdiler.braga maçında kaleciden dönen topta selçuğun yerine oraya rieara koşmalıydı hatta koşmasına gerek yok orada olmalıydı!

bence rierayı birde hurşutun karşısında görün tabi gençlerde modaya uyup full defans yapmazsa...

riera solbekte iyi derken neyin kafasındalar anlamak mümkün değil adam da defansif olarak bir nane yok her gelen geçiyor ilk pozisyonda.braga maçınada Alan otoban yaptı sol kanadı.akhisar ve eskişehir maçlarını saymayın adamlar bir tek pozisyonla maçı bitirdiler.braga maçında kaleciden dönen topta selçuğun yerine oraya rieara koşmalıydı hatta koşmasına gerek yok orada olmalıydı!

bence rierayı birde hurşutun karşısında görün tabi gençlerde modaya uyup full defans yapmazsa...

:thumbup::thumbup::thumbup:

çağlar ligimizin bakın.hani mustafa sarp falan da var by ligde.en kazma oyuncusudur direk.pres görünce topu dikmek ve geri dışında hamlesi yoktur.insiyatif 0 alır.hava topunda da artisçe izler gol yiyince.eğilmiş kalır falan.şekil bi adam yani işi gücü bu napsın

rieraya,çağlara sallayanları bazen anlamakta güçlük çekiyorum

Çok iyi sol kanat değiller eyvallahta,kusura bakmayın ama baltadan 2 gömlek üstünler

Bu adamları eleştirdiğiniz noktaların daha fazlasını balta yapıyor kaç yıldır

rijkaard döneminin tamamı(videolu ispatlar internette mevcuttur)=tarihin en kötü sezonu 2011,geçen yıl takımın tek vasat oyuncusu ve bu yıl takımın bariz en kötü oyuncusu(beşiktaş-ordu)=5 puan

Kısacası riera ve çağları eleştirirken baltayıda göz önüne alarak biraz insaff

Dene be hocam şunu sol bekte,Hakan Balta antremanda Evra-Abidal'mi kesiliyor da bu adamı tercih etmiyorsun yerine.

Galatasaray

Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Semih Kaya, Albert Riera, Selçuk İnan, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Nordin Amrabat (Dk.80 Emre Çolak), Burak Yılmaz (Dk.89 Umut Bulut), Johan Elmander (Dk.63 Engin Baytar)

Yedekler

Ufuk Ceylan, Çağlar Birinci, Cris, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Engin Baytar, Umut Bulut

sonunda Hakan Balta'dan formayı kaptı :ayatollah::asd:

yillardir anlamadim su Hakan Balta cesetligin dibine vururken , Caglar nasil onu kesemiyor

ikisinden biri gitsin , gelecek vaad eden biri gelsin Atilla Turan gibi

bunlardan kotu olmaz

Bu adamın Arenada 35 Metreden bir freekickik golünü görmeden gitmesi kötü olur. Beşiktaşta, fenerde banko oynar aslında.

Çöp ve leş kelimesini kullananlar koşun gelin tam sizin konunuz burası..

3 metre yanına pas veremiyor nasıl bizde anlamak mümkün değil..

bu nasil bir futbolcu? bunu kadroda tutacagina a2 den bir sol bek katardim kadroma genc arkadasa daha faydali olur, ve caglar bos yer kaplamamis olur

Rezillik âbidesi. Hakan Balta bunu 10'a katlar, Riera da Hakan'ı 10'a katlar. Neticede Riera kraldır, DL-ML-AML her türlü.

Geri
Üst Alt