#33 Çağlar Birinci

Cevap: #33 Çağlar Birinci

O spikere kıl oldum. Senin ne haddine futbolcu eleştirmek.

Son iki yılında 15 maça çıkmış birinin bu sezon ikinci maçında leş görüntüsü vermesinden daha doğal ne olabilir ki, uzunca süre formaya hasret kalmış hangi oyuncu formayı ilk giydiği günde %80'i ile oynayabilsin..

Evet leş ama onu oynatmayıp, forma şansı vermeyenleri de sorgulamak lazım, madem oynamayacak neden kadroda, gereksiz şişkinlik yapıp oynamadan para kazanıyor..

Adamın Galatasaray'la ilgili videosunu yapsan sadece taç atışlarını koyarsın.Aklıma Çağlar deyince başka birşey gelmiyor. :o

Bir adamın takım kadrosuna girmesi için antremanlarında göze girmesi lazım.Riera bek olunca artık yedeğe bile alınmıyor tabi Balta kadrodaysa.Tamam takıntılı hocalar vardır ama sen antremanda vasatlardaysan suç oyuncudadır. Şans da buldu ayrıca. Demekki antreman performansı da iyi değil. Kaldı ki takımın en ihtiyaç duyduğu bölgede oynuyorsun önünde yıllardır formsuz idare eden bir adam var ve sen ondan formayı alamıyorsun kimse kızmasın bu tamammı ile senin suçundur.

Bu herifi alabilmek icin Semih'in bonservisini de vermistik. :o

4 sene boyunca nasil bizde kalabildi bu adam, saka gibi.. les rezalet

halı saha takımına almam açık ve net.

ulen ben neden futbolcu olmadim, en kötü ihtimal caglar kadar oynardim

biraz gobegim var o olmasa inan senin yerine bu takimda olsam cimi yerim cimi

hirsiz...

Antremanlarda orta kassaymış müthiş bir ortacı olabilirmiş.Potansiyeli olduğu belli iyi orta açmaya ama arkadaş yan gelip yattı.Çalışsaydı rahat rahat şu anda Türkiye'nin en iyi solbeki diyebilirdik.

Geri
Üst Alt