#33 Çağlar Birinci

Cevap: #33 Çağlar Birinci

Geçen maçtan sonra da söylemiştim.

Bu adamı seyrettikçe futbolcu olmadığıma çok yanıyorum.

Bu 1 Balta 2. Meyhanede takilirmiscasina oynuyor cani istedigi gibi dolaniyor sahada.

sabri gibi bi sağbekimiz varken bu adam o kadar da sırıtmıyo bence

Cidden bazı oyuncular nasıl böyle takımlarda oynayabiliyorlar anlamıyorum.Sokaktaki daha önce halı sahada oynamışlığı olan herhangi bir fit adam bunlar kadar top oynar bu adamlarda nasıl bir şans varda buralara geliyorlar anlamak çok zor.Hadi geldin nasıl yıllarca farkedilmiyorlar ? Takım illa 23 kişi olacak çünkü 18 kişi olsa ölecez alt yapıda insan yok sanki kötü bir durumda oynatmak için.Alt yapıda bu adamı kesecek adam yoksa neden alt yapıya para harcıyorlar anlamıyorum.

Bu adamı şu an Bank Asya takımları bile almaz.

o değil hiç sesinide çıkarmıyor adam kulübede kurmuş tezgahı ohhh yatış nasıl olsa parasını alıyor büyük takım istanbulda yaşıyor insan biraz demeç veriri oynamak istiyorum kenidimi geliştirmem lazım yada başka takıma gitmek istiyorum yok geldiğinden beri yatıyor fatih hocadan daha fazla kulübede kaldı.besleme takımı değiliz hocam

Sabri'nin adı çıkmış bir kere, Çağlar'dan on kat daha iyi oyuncu.

Genc takimlarda A2'de oynayan herhangi bi cocuk oynasin daha iyi.En azindan tecrube kazanir ,bundan daha kotu de oynamaz.

Çağlar'ı eleştirmenin pek anlamı yok. Adam hem sakatlıklardan hem de yedek kalmasından ötürü uzaklamış futboldan.

Yolların ayrılması iki taraf için de en iyisi. Belki kariyerinde yeni bir çıkış yapar başka bir takımda.

Aykut Erçetin ile birlikte yeni takım kurarlar.Yollayın şunu kimse almaz bunu, böyle bir saçmalık görülmemiştir.

anlamsiz bir adam

Forum'a 1,5 yıldan fazladır üyeyim.Bugüne kadar hiç bir renktaşımla münakaşa etmedim.Kimsenin kalbini kırmadım.Bugüne kadar hiç MYC'de almadım.1461 maçındaki rezil performansı hasebiyle bana MYC aldıran ve bu konuda ilkim olan Çağlar Birinci ve tayfasını kutlar sezon sonu gelmeden takımımızdan medenice ayrılmalarını temenni ederim.

Forum'a 1,5 yıldan fazladır üyeyim.Bugüne kadar hiç bir renktaşımla münakaşa etmedim.Kimsenin kalbini kırmadım.Bugüne kadar hiç MYC'de almadım.1461 maçındaki rezil performansı hasebiyle bana MYC aldıran ve bu konuda ilkim olan Çağlar Birinci ve tayfasını kutlar sezon sonu gelmeden takımımızdan medenice ayrılmalarını temenni ederim.

geçmiş olsun ben her ay düzenli olarak alıyorum, alışırsın hakan balta çağlar gibi adamlar aldırıyor. Bu ara çok dikkat ediyorum ilk defa bu kadar süre myc almadım. Derbiden sonraya saklıyorum:trollface:

Geri
Üst Alt