#33 Çağlar Birinci

Cevap: #33 Çağlar Birinci

geçmiş olsun ben her ay düzenli olarak alıyorum, alışırsın hakan balta çağlar gibi adamlar aldırıyor. Bu ara çok dikkat ediyorum ilk defa bu kadar süre myc almadım. Derbiden sonraya saklıyorum:trollface:

:) Sağol kardeşim.Hafta sonu ise bu denli dikkat etmene değer bir sonuç alırız inşAllah. :f

Herkes gider bu kalır. Ne de olsa Türk mücadele ediyor. Yabancı olsa hemen sözleşmesi feshedilir.

bu adam için semih kayayı vermiştik denizliye :asd:

macin basinda kulübeyi gösterdiler, caglar'in gözünden uyku akiyordu resmen, böyle bir oyuncuyu kadromuzda tutuyoruz.

Halı saha maçında 1 kişi eksik olsa bile , haber verilmeyecek adam koca bir 0 .. :o

görmek istemiyorum bu herifi acilen dövülerek yollansın

adam 1 şampiyonluk 1 de süper kupa apoletini yazdırdı cvsine beleşten

takımdaki en gereksiz kişi , yetenek namına kaç yıldır gelişme yok

lan yoksa yonetimin seks kasedi mi var elinde'de bu adam gonderilmiyor ?

Kupadan da elendik, gereksiz, sezon sonu zaten gidecek

Artik Gitsin :) Gelisecegi yok bu cocugun :D

lan yoksa yonetimin seks kasedi mi var elinde'de bu adam gonderilmiyor ?

Youtube da Sabri'nin bir videosunun altında olan yorum bu. Alıntı yani, orjinal olsa basardım like:b5:

İşbu yorumun atıldığı konunun sahibi olan Çağlar Birinci bu kadar gereksiz bir adam siz anlayın artık.:D

ulan 3 sene güzel yattin galatasaray gibi bir takimda hic bir katki vermeden aldigin parayi hak etmeden..

sezon sonu kontratin bitiyor ya, artik takimda bulamazsin seni amatör liglerden bir takima artik "yildiz" diye getirirler..

Bugün tribünde asasıyla görüldü yine ne ara sakatlandı bu adam yahu...

Geri
Üst Alt