Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon sonu:
Ufuk Ceylan
Aykut Erçetin
Hakan Balta
Çağlar Birinci
Felipe Melo
Aydın Yılmaz
Furkan Özçal (kiralık verilsin)
Johan Elmander
Emre Çolak (kiralık verilsin)
Bunların hepsi gitmesi gerekiyor.
Elmander ve Melo konusun da tepki alabilirim ancak şöyle bir durum var. Elmander çok salatlanmaya başladı ve bu hep böyle devam eder. O yüzden gitmesi klüp açısından daha avantajlı olur. Melo ise bu sezon neredeyse hiç yoktu. Ama sezon bitmek üzere yani şu sıralar çatır çatır top oynuyor. Ben bu adamın Galatasarayı değil de. Parayı sevdiğini düşünüyorum. :yenieek:
Onun dışında gönderdiğimiz oyuncular yerine en azından ilk 11'de sakatlanan ve cezalı duruma düşen oyuncuların yerini az da olsa tamamlayabilecek oyuncular transfer edilmeli. Bu oyuncular bizi Türkiye kupasında final mücadelesine kadar getirebilmeli.
Sarı-kırmızılı ekip, bu transferin karşılığında Denizlispor'a genç oyuncular stoper Semih Kaya, forvet oyuncusu Erhan Şentürk, stoper Murat Akça ve orta saha oyuncusu Serdar Eylik'i gönderirken, bir miktar para da vermeyi kabul etti.

Bugün Besiktasin Gökhan Süzenden memnun olmadigi icin Caglar'i istedigini okudum. Saka sandim lan. Sezon sonu hem heriften kurtulacagiz hemde "rakibimiz'in" sol tarafini gücsüzlendirmis olacagiz. Bu herifin zaten sözlesmesi bitiyordu ama böylesi daha zevkli olur![]()