#33 Çağlar Birinci

Cevap: #33 Çağlar Birinci

Güzel mac cikardi bugün

Bu adam oynamadan nasil sakatlaniyor? Ben olsam valla utancimdan stada gelemezdim.

Bi ara gösterdiler elinde koltuk degnekleri var caglar oynamadan nasıl sakatlanıyon ?

Kameralar çekerken boynunu büktü zaten. :D

O değil de bu adam niye böyle gerçekten, çok ilginç.

Bir yeri kaçırıyorsunuz. Adam sakatlanmıyor, çünkü zaten hiç iyileşmiş olmuyor.

Aykutun torpili candan ercetin bu caglarin torpili kim lan? nediye tutarlar bu adami takimda.valla bunun orda olmasindansa alt yapidan bir gencin oturmasi daha iyi.en azindan genc ordaki havayi solusun.

senı futbolcu yapan hocana yazık harcadıgı zamana

Bu adamın tribünde olması bile beni rahatsız ediyor:DArmaya hizmet eden her futbolcuya sahip çıkmaya ve değer vermeyi ilke edinmiş ben Çağlar ve Ufuk Ceylan'a tahaamül edemiyorum maalesef...

Hayat sana güzel be Çağlar.

Zor ama Şampiyonlar Liginde final oynasak tarih yazan kadroda adı olacak.Şaka gibi arkadaş adam oturduğu yerden para ve inanılmaz başarılar kazanıyor :o

Çağlar Ufuk ne güzel valla hem para kazan hem Arena da maçları seyret maçtan sonra güzel güzel hatunlarla takıl hayat bunlara güzel

Sezon sonu:

Ufuk Ceylan

Aykut Erçetin

Hakan Balta

Çağlar Birinci

Felipe Melo

Aydın Yılmaz

Furkan Özçal (kiralık verilsin)

Johan Elmander

Emre Çolak (kiralık verilsin)

Bunların hepsi gitmesi gerekiyor.

Elmander ve Melo konusun da tepki alabilirim ancak şöyle bir durum var. Elmander çok salatlanmaya başladı ve bu hep böyle devam eder. O yüzden gitmesi klüp açısından daha avantajlı olur. Melo ise bu sezon neredeyse hiç yoktu. Ama sezon bitmek üzere yani şu sıralar çatır çatır top oynuyor. Ben bu adamın Galatasarayı değil de. Parayı sevdiğini düşünüyorum. :yenieek:

Onun dışında gönderdiğimiz oyuncular yerine en azından ilk 11'de sakatlanan ve cezalı duruma düşen oyuncuların yerini az da olsa tamamlayabilecek oyuncular transfer edilmeli. Bu oyuncular bizi Türkiye kupasında final mücadelesine kadar getirebilmeli.

Sezon sonu:

Ufuk Ceylan

Aykut Erçetin

Hakan Balta

Çağlar Birinci

Felipe Melo

Aydın Yılmaz

Furkan Özçal (kiralık verilsin)

Johan Elmander

Emre Çolak (kiralık verilsin)

Bunların hepsi gitmesi gerekiyor.

Elmander ve Melo konusun da tepki alabilirim ancak şöyle bir durum var. Elmander çok salatlanmaya başladı ve bu hep böyle devam eder. O yüzden gitmesi klüp açısından daha avantajlı olur. Melo ise bu sezon neredeyse hiç yoktu. Ama sezon bitmek üzere yani şu sıralar çatır çatır top oynuyor. Ben bu adamın Galatasarayı değil de. Parayı sevdiğini düşünüyorum. :yenieek:

Onun dışında gönderdiğimiz oyuncular yerine en azından ilk 11'de sakatlanan ve cezalı duruma düşen oyuncuların yerini az da olsa tamamlayabilecek oyuncular transfer edilmeli. Bu oyuncular bizi Türkiye kupasında final mücadelesine kadar getirebilmeli.

Aferin çok mantıklı...Edit: Ayrıca herkes parayı sever Melo 3 ay yattığı için ancak şimdi top oynamaya başladı, takımımızda kimse Galatasaray'lı olduğu için top oynamıyor para aldığı için top oynuyor sanki takımdaki tek maaş alan adam Melo diğerleri 3 öğün aş ve yatacak er için oynuyor.

Çağlar Birinci, tedavisinin ardından çalışmalarını salonda devam etti.

herif 3 yıldır tedavi ediliyor bravo.

twitterda dönen gökhan gönül haberlerine mütasıp kendini fenere mi versek :D

Sarı-kırmızılı ekip, bu transferin karşılığında Denizlispor'a genç oyuncular stoper Semih Kaya, forvet oyuncusu Erhan Şentürk, stoper Murat Akça ve orta saha oyuncusu Serdar Eylik'i gönderirken, bir miktar para da vermeyi kabul etti.

Heyt be ne transferdi. Olay olmuştu o dönem.

Bugün Besiktasin Gökhan Süzenden memnun olmadigi icin Caglar'i istedigini okudum. Saka sandim lan. Sezon sonu hem heriften kurtulacagiz hemde "rakibimiz'in" sol tarafini gücsüzlendirmis olacagiz. Bu herifin zaten sözlesmesi bitiyordu ama böylesi daha zevkli olur :asd:

Bugün Besiktasin Gökhan Süzenden memnun olmadigi icin Caglar'i istedigini okudum. Saka sandim lan. Sezon sonu hem heriften kurtulacagiz hemde "rakibimiz'in" sol tarafini gücsüzlendirmis olacagiz. Bu herifin zaten sözlesmesi bitiyordu ama böylesi daha zevkli olur :asd:

Rijkaard geliyormus ya.. Caglari o istemistir.. Rijkaardin prensi.. :sad007:

Sağ ve sol ayağı çok zayıf ama koltuk değnekleri ile fark yaratıyor :asd:

Geri
Üst Alt