33.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boat on the river - osman
power of love - mami
la vie en rose - tolga
close your eyes - alpay
ilhan irem - uğur
heartbreaker - murat
cranberries - serkan

bunlar da benim tahminlerim :)

sonuc birden mi aciklanacak yoksa gercekten eurovisiondaki gibi heycan tavan yapsin diye sirasiyla mi gelecek puanlar? ilk defa katildigim icin soruyorum

sonuc birden mi aciklanacak yoksa gercekten eurovisiondaki gibi heycan tavan yapsin diye sirasiyla mi gelecek puanlar? ilk defa katildigim icin soruyorum

Emrah Bey'in laykları beğenip beğenmemesine bağlı.1000 laykı geçemezse yarın sabaha anca açıklar.Bu yüzden layklarımızı bol tutalım lütfen.

La vie en rose Cenk'in ya da Ozgur'un sarkisidir. Almanca sarki da Adem Cakar'in olabilir. Digerleri hakkinda bir tahminim yok.

Bol layk şart. Kanser oluruz yoksa sonuçlar açıklanırken.

Emrah benim gibi hızlı hızlı açıklamaz, kendisi tam bir layk canavarıdır. Layklar yeterli sayıya ulaşana kadar bekler.

Bu hususa dikkat edelim, layklarımızı atalım.

Emrah benim gibi hızlı hızlı açıklamaz, kendisi tam bir layk canavarıdır. Layklar yeterli sayıya ulaşana kadar bekler.

Bencede herkes akıllı olsun :D

Tahmîn ettiğim gibi şarkımı kimse tahmin edememiş, umarım rezil olmaz güzelim eser

Sana geçen yarışma kaç layk gelmişti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt