- 10 Nisan 2013
- 54.055
- 34.328
- 2.993
Aynen yazdımboş mu ?

Kayıtlar doldu Tevfik ile birlikte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen yazdımboş mu ?
ben ilk defa kayıt oluyorum :wave:Aynen yazdım
Kayıtlar doldu Tevfik ile birlikte
kesin.sen yaz
ama şarkı linki haricindeki pmleri okumadan sil.
ben ilk defa kayıt oluyorum :wave:
ne yapcaz şimdi![]()
kime gönderiyoruzşarkını öm ile göndereceksin![]()
şarkılar listelendiktenn sonra puanlamaya geçecez
ben ilk defa kayıt oluyorum :wave:
ne yapcaz şimdi![]()
Lobidaşım naber?ley:
kime gönderiyoruz![]()
Lobidaşım naber?ley:
Özel neden değil hocam ama kulüp, taraftar ve lig bazında gördüğüm saçmalıklardan dolayı şevkim kırıldı açıkçası... Ben bizim taraftarı ve kulübü gözümde çok büyütmüşüm sanırım. Herşeyi geçtim başkan adaylarımız, başkanlarımız vs... elin şikecisini aklamak için yarışıyor adeta... Benim midem son 5-6 aylık dönemde yaşananları kaldıramadı sanırım bilemiyorum. Özellikle aysal mevzusu çok canımı sıktı. Forumun geneli yine aynı şekilde bu saçmalıkları yansıtınca benim açımdan böyle bir sonuç çıktı malesef... Önümüzdeki dönemde yaşananlara göre tamamen de kopabilirim ama serde Galatasaraylılık var tabi o kadar kolay değil şimdilik direniyoruz bakalım nereye kadar...özel nedenden mi?
insallah sorun falan yoktur..
☆$☆
Estf. ama artık biraz daha lobinin diğer üyeleri için çalışma zamanı gelmedi mi sencede?ley:
lobimi kaldı Berkancım Allaasen
işte bukadar ilgisizdiniz lobiye fesh edildiğinden bile haberiniz yok .:\
Çok ayıp ettin şimdi başkan
Yanlış kişilerle yaptığın işbirliğinden sonra sayısız yarışmada alamadığın dereceler lobiye katılımımla seri 1.liklere, derecelere dönüştü. Sonra zaten önlenemez yükselişimizi çekemeyenler yarışmayı bitirdi. Her daim lobi önde geldi, takım için çalıştık. :nargile:
Alpay için aynı şeyleri söyleyebilir miyiz bilmiyorum amaley: