Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 14.592
- 5.026
- 1.373
Hiç beğenmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani ne olursa olsun bence bir sol bek sol ayaklı olmalı hele ki bizim takımda Latovlevici 'den başka solak bir futbolcu yokken
Hı yeterli mi ? değil sene sonunda yolları ayırmamız gerekiyor bence de ama Asamoah gelene kadar Latovlevici 'dir bu takımın sol beki ...
aynı fikirdeyim..Linnes iyi niyetli daha çabuk ve çalım atabiliyor ama latovlevici sol tarafa daha hakim oynuyor..Oyun görüşü yüksek en önemlisi solak olması..Linnes her pozisyon sağa çekmeye çalışıyor..Son golde Gomise müthiş bir top çıkardı mesela orda linnes atamazdı ..
Belhanda'dan sonra en kötü transferimiz
Foruma Yen'i üyesin ve her lafında Belhanda var. Kralhandayı kıskandığını bu kadar belli etme bari çocuk. Hadi yallah Fransa'ya. Yada İbiza ya gidebilirsin.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sevmedim seni dislike radarımdasın
Foruma Yen'i üyesin ve her lafında Belhanda var. Kralhandayı kıskandığını bu kadar belli etme bari çocuk. Hadi yallah Fransa'ya. Yada İbiza ya gidebilirsin.
Mesajlarını dikkatle takip ediyorum Furkan Bey. Forumda ki sağlığınız açısından üyelere laf yetiştirmeye son vermenizi tavsiye ederiz.
Bir ceza verilecekse biz ilgileniriz.
Takibe devam et çiçeğim. Herşeyin farkındayım.