ya bu adam gelirken insanlar ne bekliyordu?? Ben geldiğinde de söyledim bu adamın sadece ortaları ve duran topları iyi diye. Asamoah alınmayınca zorunluluktan alındı.

32 yaşına kadar en üst seviyesi Steau zaten.

@Yigit Karagöz

Hocam ne diyor bunlar, ligin en iyi sol bekini almisdik??

ulan Asamoahı geçtim sol bekte Strinic ismi geçiyodu asamoah ayağına burun kıvrıldı adama ama adam baya iyi,bizlik bekmiş şu isimlerin döndüğü yerde bizde şu 11de oynayana bak şaka gibi çok üzülüyorum

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekşi'den alıntı;

bir fenerbahçeli olarak söylüyorum ki bu akşam çok da iyi yapmış taraftardır.

galatasarayın ezeli rakibi fenerbahçeden sportif olarak daha başarılı olmasının nedeni budur. asla kötüye, vasata tahammül etmezler. başarısız olanın cezasını anında keserler. bizimkiler gibi hep destek tam destek diye saçmalayıp vasatlığa anlayış göstermezler. loranta destek, aragoneze destek, ismaile kartala destek, vitor destek, aykuta destek diyerek göz göre göre kupaları şampiyonlukları hediye etmezler.

galatasarayın ne uefa kupasına ne 4. yıldızına imreniyorum. imrendiğim tek şey bu yönü

Fenerlinin biri Lato olayı ile alakalı yazmış lakin aslında bu ıslıklama Lato'nun şahsına değil Tudor'a bir mesajdı. Bjk maçına bu herifle çıkarsan perişan oluruz ve sen de bitersin mesajı idi. Elemanın yazdığını hem Tudor hem Lato hem de Belhanda mevzularına uyarlayabilirsiniz. Ben kendi adıma konuşacak olursam evet doğrudur; Bir Galatasaraylı olarak kötüye vasata tahammülüm yoktur. Bundan dolayıdır ki kazanırken dahi eleştirmek gerekiyorsa eğer eleştiririm. Kim olursa olsun acımam. Ben Galatasaraylıyım, 2 Anadolu takımı galibiyetine zil takıp oynamam veya uçmam.

Velhasıl kelam bugün bu gayet yerinde ıslıklamayı yapan taraftarlara helal olsun. Son derece doğru bir iş yapmışlardır. Kendilerini tebrik ediyorum. Geçen senelerde çok susuldu çok eleştirdik şimdi ise olması gereken zamanda olması gereken bir tepki verildi. Böyle devam.

Her ne kadar ıslıklar Tudor'a olsa da, adama üzüldüm. Linnes'in de hakkının yendiğini bile bile. Yazık..

İyi oldu valla.
Beyinsizce oynamasaydı. Şans tanıyorlar keko keko oynuyor.
Orta açar dedik onu da beceremedi

Her ne kadar ıslıklar Tudor'a olsa da, adama üzüldüm. Linnes'in de hakkının yendiğini bile bile. Yazık..

hocam niye üzülüyorsun yahu kedi mi bu? milyon dolarlar kazanan adamlar, hayatının kulübüne gelmiş sahada yürüyerek oynuyor. Maç sonu lato üzülüyor mudur ben sanmıyorum.

hocam niye üzülüyorsun yahu kedi mi bu? milyon dolarlar kazanan adamlar, hayatının kulübüne gelmiş sahada yürüyerek oynuyor. Maç sonu lato üzülüyor mudur ben sanmıyorum.

Arkadaş adamın bir suçu yok. Takım önde olduğu halde maç boyu tek ıslıklanan adam. Bu linç bana baya anlamsız geliyor. Tudor'a maç boyu küfretseler sesimi çıkarmam.

Arkadaş adamın bir suçu yok. Takım önde olduğu halde maç boyu tek ıslıklanan adam. Bu linç bana baya anlamsız geliyor. Tudor'a maç boyu küfretseler sesimi çıkarmam.

Tudor bizim ne için ıslıkladığımızı nerden bilecek onu ıslıklarsak haksızken haklı duruma gelir bu sefer. Taraftar doğru hedefi seçmiş. Selçuk kaç kez yuhalandı ona acıyan oldu mu burada ben de dahil sanmıyorum belki aydın arslandır.

Bugün çok küfür ettim ama çıkarken üzüldüm, Tudor'un ikinci yarıya başlarken değiştirmesi lazımdı inat etti seyircinin önüne attı sonuç olarak ÇÖP.

En azından maliyet olarak minimal seviyede bu aşı tutmadı , tutmayacağı da belliydi , transfer hedefimiz bildiğiniz üzere kendisi değildi.

Asamoah gelecek dertler bitecek İnşallah ! Sağ tarafı kanserden kurtardık Mariano ile sıra Asamoah ile sol tarafta.

isliklamak az bile kaldı sahaya inip paket etmek lazımdı. kimse gereksiz duyar kasmasın

Ülkenin insanı ne haldeyse taraftarıda aynı şekilde. Başka söyliyecek birşey yok. Rakibin futbolcusu bu kadar kin ve nefret ile ıslıklanmadı.

Geri
Üst Alt