Şunu anlamıyorum taraftar stadta tepki göstermeyecekse ne yapmalı bir futbolcudan memnun olmadığını göstermek için ? Sosyal medya veya Change.Org'dan kampanya mı başlatmalı illa. Florya'ya mı gitmeli ? Taraftarın sesini duyurduğu 2 yer vardır arkadaş. Bir sosyal medya mecraları ,bir de stad. Stadta tepkisini göstermeyecekse nerede gösterecek. Kaldı ki bu adama ne toplu şekilde küfür edildi, ne de bir şey yapıldı. Yuhalanmanın böyle deli dramatik hale getirilmesi de enteresan zaten. Ağzınıza sağlık yuhalayanların. Hocamız ve herkes görmüş oldu. İnşallah Linnes'i görürüz artık

Puhahaha yuhluyorsun masum sanıyorlar.

Cidden tepkiye karşı biri olarak hiç kızamam taraftara,Adam resmen sol kanadı öldürüyor yaw her hareketi olumsuz olur mu bir adamın,Sol bek alamayacaksak bile Linnes ve Baltayı kullanalım orada bu herifin opsiyonu uzamasın

Cidden tepkiye karşı biri olarak hiç kızamam taraftara,Adam resmen sol kanadı öldürüyor yaw her hareketi olumsuz olur mu bir adamın,Sol bek alamayacaksak bile Linnes ve Baltayı kullanalım orada bu herifin opsiyonu uzamasın

opsiyonu filan uzarsa parasını fatih hocadan alsınlar. Herifi izlemek çin işgençesi resmen birde para ödüyoruz buna.

Ailesinde Galatasaray taraftarı olsaydı o bile söverdi buna.

Oynamasının tek nedeni sol ayaklı olması.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben osmanlıspor maçında beğendim. çok bindirdi hücuma çok katkı verdi, enerjikti. pas hatası da çok yaptı ama ona yapacak bir şey yok adamın kapasitesi bu. pas ve orta yüzdesini biraz yükseltse asistler görmeye başlayabiliriz. sezonun geri kalanında böyle oynasın bize yeter.

ben osmanlıspor maçında beğendim. çok bindirdi hücuma çok katkı verdi, enerjikti. pas hatası da çok yaptı ama ona yapacak bir şey yok adamın kapasitesi bu. pas ve orta yüzdesini biraz yükseltse asistler görmeye başlayabiliriz. sezonun geri kalanında böyle oynasın bize yeter.

Sezonun kalanında böyle oynarsa daha doğrusu oynarsa derbilerin hepsinde bunun kanadından en az 2 gol yeriz hocam. Allah yazdıysa bozsun.

cok fazla latonun kanadindan gitmege calistik
lato 58 mariano 36 pasla oynamis ikisi de %72 isabet
latonun sorunu dikine gidemedigi icin oyun orda kitleniyor, ortaya dondugu toplarin yarisi da rakibe gidiyor.
yasinle de uyumu 0, yasin disa dogru kosu yapip bekle 1e 1 kalmayi seviyor lato da oraya atmiyor topu, yasin pozisyondan sonra el kol yapiyor bi kac mactir

Transfer dönemi kapanmadan birine kitleseydik iyiydi.
Yerine adam almasak bile üzülmem yeterki bu işe yaramaz gitsin

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

Nasil begendin adami yahu. Osmanlispor'un en etkili ikinci oyuncusu falandi bize karsi.

Telles'i beğenmiyordum ama mumla arıyoruz şimdi. Tarık bile bundan iyi olabilir o derece.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nagatomonun gelişinin bana göre en büyük artısı bunun kontratının uzamayacak olması olabilir

Hıncal Uluç: "Galatasaray'ın en faydalı adamlarından birisi Latovlevici." (A Spor)

gidionmu lato abi

galatasaray-da-latovlevici-geldigi-gibi-gidiyor-10416719_8945_amp.jpg

Kulübede bile barınmaması gerektiğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt