Linnes'in oyun zekasi var en azindan.Kafasini kaldirip bostaki adami goruyor.

Kimse bu adam gelsin diye ağlamadı o yüzden boş yapma

Her topçuyu anadoludan alalım dediğimizde yok

Ndiaye,Bakambu,Visca vb adamlar gelsin diyoruz

Bu paramızı çöpe atmak diyorsan tarihimize yakın çemberden bakabilirsin
Anadolu'dan topçu alınmasına tamamen karşı değilim ama bu transferlerden genel olarak fazla verim alamadığımız üstüne de kazıklandığımız ortada. Bu nedenle daha titiz davranılsın diyorum. Siz ise Anadolu'da biraz parlayan her futbolcuya bayılıyorsunuz. Ndiaye beklenenin üzerinde performans gösterse de hala soru işaretli transfer bana göre. Maliyeti de yüksek.

Çok kötü değil ama derbide Linnes daha iyi tercih olur iç sahadaki düşük profilli maçlarda Latoyu değerlendirebiliriz mümkünse 17 maç oynatalım hedefleri büyütünce çok gerekli bir oyuncu olmayacaktır

Hani Linnes 'de çok iyi değil ama Latov gerçekten sınırlı katkı verebilecek bir adam ezbere oynuyor. Enerjisi var hücuma çıkıp geliyor tamam eyvallah da büyük takımda bu adamın orta sayısına değil ortalarının kalitesine bakılır ne kadar kilit pas vermiş ne kadar pozisyon üretmiş ona bakılır ...

Devre arası gerçekten ilk öncelik sol kanadı Asamoah + Sol açık ile güçlendirmek olmalı ...

Her idman da hücüm oyuncularıyla kendi dillerini oluşturmaları adına orta ve vuruş çalışmamız lazım.

Bitirici oyuncularımız var , orta açan bekimiz var ama şuan aynı dili konuşmuyorlar (Mariano’yu hariç tutuyorum)

Fenerbahçe ortasaha oyuncularının Tolga oynarsa kanat beklerini çok takip edeceklerini zannetmiyorum. Mari ve Lato’nun performansları çok önemli.

sert ve kavisli ortalar kesiyor ama malesef onlarda yerine ulasmiyor. Linnese yedek degilde linnesden bir tik iyisi gelmesi sarti zaten sonra devre arasi veya sezon sonu asamoah gelirdi. tek tesseli maliyeti düsük olmasi.

406224.jpg

Mac eksigi ve uyum sorunu var suan.iki uc mac daha oynadiktan sonra net bir yorum yapariz ancak actigi ortalar cogunlukla rastgele oluyor ve icerde bir tek gomis oluyor.belhanda ve feghoulinin de iceri katetmesi lazim.

Linnes 10 basar buna.

Tek numarası ezbere orta açmak.

sent via GSC

Tudorun kazığı filan değil bu adamı zaten düşük beklentiyle aldık, sözleşmesi ona göre yapıldı. Olay latolevicide bitmiyor. Taktik hatası var hücumda çoğalıp etkili pas yapamiyoruz. Badou feguli tolga belhanda 4lüsünde olay.

linnes bundan çok daha iyi.linnes needn yedege cekıldı hiç anlamadım.

Geri
Üst Alt