Bir bek oyuncusunun yaptığı bir tane ortadan hayır gelmez mi Allah aşkına? Gelmiyor işte gelemiyor. Bunu futbolcu diye takıma getiren akla tüküreyim ben...

kbukte geriden iyi orta yapiyordu
bu mac cizgiye indigi her topu batirdi

aynen hayri baba karabükte ortaları iyi gibiydi gerçi çok maçını seyretmedim karabükün ancak denk geldiklerimde ortaları iyiydi ne oldu bize gelince ben onun peşindeyim.

bu adam sol ayaklı ama sol ayagi zayıf orta acamıyor?*****

aynen hayri baba karabükte ortaları iyi gibiydi gerçi çok maçını seyretmedim karabükün ancak denk geldiklerimde ortaları iyiydi ne oldu bize gelince ben onun peşindeyim.

orda topu defanstan iyi cikarip tanaseyle oyunu kuruyordu derinden ortalari iyiydi fln. tabi cizgiye cok inmiyodu. bu mac cizgiye inince leshligi iyice belirgin oldu. defansi fln bekledigimden iyi gerci, ben atakta daha faydali olur saniyodum

550 Bin euro bonservis, 800bin maaş.. Neye göre kazık oluyor bu transfer?? Aylarca Asamoah için uğraşılmış ama son anda olmamış, son dakikada en azından alternatif yaratmak için Lato alınmış.

Karıya vurur gibi bam bam vuruyor toplara.
likes.png
Kubat Tokmakçı mesajı beğendi..

Saçmalamayın ne kazığı . carole yollanmış asamoah son saniye golü ile gelmemiş. elinde bek yokken karabük'ün kapısını çalmışsın idareten şu adamı ver demişsin . herifler senin zor durumundan istifade edip 2-3 milyon euro fiyat da çekebilirken sana makul bir bonservis ve opsiyonlu sözleşme ile yardımcı olmuş. sen de sonuçlarını bilerek kabullenmişsin .
keşke vermeselerdi de tarık misali kol gibi soksalardı boruyu değil mi ?

seviyemizin oyuncusu değil ama yapacak bir şey yok . yalnız karabük'te bu kadar kötü değildi büyük takım havasını kaldıramadı. sözleşmesi uzatılmaz sene sonu yollanır. hem sakatlıkta hem kupa maçlarında adam elinden geleni yapıyor eleştirmeye hakkımız yok.

Tamam Latovlevici zaten transferi itibariyle çok bişey beklemediğimiz bir adamdı ama Galatasaray 'ın solbeki olacak adamın azıcık yetenekli olması lazım o açtığı ortalar tercihleri filan rezalet resmen

Terim ilk başta Carole derken ne Carole 'ü la ? demiştik hepimiz bence yedek sol bek olarak Carole azıcık aklını başına toplarsa Latovlevici 'den çok daha hayırlıdır bizim için

hoca kendisinden karakter olarak çok memnun olduğunu söyledi. Bu demek oluyor ki takımda kalacak. Linnes'i sağ bek alternatifi olarak kullanacak demek ki.

Terim'den iyi bilecek haliniz olamayacağına göre susarsınız herhalde artık.

Yedek için yetersiz ama antrenman için belki işe yaraya bilir diyelim o vakit bu çöpe

Geri
Üst Alt