Topu taca atmaktan aciz. Kayseri pislik yaptı anladık. Ulan o nasıl taca yuvarlamadır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi orta yapmayı geçtim, bir bek oyuncusu rakibin her ortasında neden izler?

Adam default orta özelliği ile doğmuş, onun dışında bir özelliği yok

Ortaları da Sabri'nin ortalarından beter

Basimiza ne geliyorsa hep taraftarimizin bu dandik Anadolu topcusu sevdasindan geliyor.

En azindan bu gereksiz den öyle büyük bir kazik yemedik ama yine de cöpe atilan para resmen.

Biri Fatih hoca ya acilen bu herifin 18 mac oynayinca otomatikmen kontratinin uzadigini söylesin. Kupayla birlikte 11 mac oldu simdiye kadar aman ha bir de bununla ugrasmayalim seneye.

Ulan sen kötülüklerin anası mısın? Sabri'nin gönderilişinin bir karma bedeli olarak mı getirildin bu takıma aptal saptal faullerinden yıldım artık top oynamamanı geçtim.

bu adam ve sol beksiz lige devam edersek maalesef bizi terimde kurtaramaz,mendes ırzına gecti 2.yarı

Tamam zaten defansı iyi değil bunu biliyoruz da

Hücuma bu kadar düzgün çıkıp topu aldığı anda devamını getiremeyen bir bek daha görmedim ben

Bir tarafa bakıyorum Mariano reis bir tarafa bakıyorum Latov :(

Muslera - Mariano - Maicon - Serdar - Sol Bek Transferi

Bir an önce sol bek transferi netleştirilip halledilmeli ve şu yazdığım defans kadrosu en fazla 2 maçta falan bozulmalı. Kısa süreli sakatlık veya cezalar kabul lakin Allah uzun süreli sakatlık ve cezalardan korusun. Lato ile Denayer ile olacak işler değil bunlar tekrardan görmüş olduk. Her an takımı yakabilme potansiyeline sahipler ve bu lig bunlarla bitmez.

Ptt’de bile zor oynar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt