Kaç maç kaldı lan sözleşmesinin uzamasına dikkat edilmeli

karabukte nasil oynayabildin la sen

Denayer bundan iyi sol bek oynar ..Allahtan 2. yarı Gürayın tarafına sardı Kayseri bizim soldan 3-4 atak denediler hepsi ciddi tehlike oldu..

Bu adama kızmıyorum ben artık. Ucuz etin yahnisi. Verip verebileceği bu kadar. Sol bek transfer etmeden kapatırsak şu dönemi şampiyonluk çok zora girecek. Ha oldu da transfer yapılmadı, hoca sıcak bakmasa da Linnes'in sol bek oynaması lazım.

Bence Hakan Balta'yı koyalım sol beke. Hakan Balta'da en azından teknik namına bir şeyler var.

lato çok ezbere top oynuyor. Yaptığı her işi göstere göstere yapıyor. Ortalarının tamamı rastgele ve sıkışık noktalara. Pasların yarısından fazlası geriye. Çalım yok. Teknik yok. Biraz pozisyon bilgisi var onunla idare ediyor işte. Yukarda Onatın dediği gibi ucuz etin yahnisi bu kadar.

Adam gecmeye korkuyor.

Öküz gibi yavas olan Eren bile adam gecmeye calisiyor. Niye böyle tirsak böyle korkak bu adam.

Sezon sonuna kadar kesinlikle Linnes oynamali.

Şu adamın resmini güncelleyin yahu sürekli ekranda donla görmeyelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Olur da transfer yapılmazsa yedekte beklemeli. Sol bekte oynayabilecek en iyi opsiyon Linnes. Sol ayaklı sol bek, sağ ayaklı sağ bek konusuna en azından sezon sonuna kadar takılmamak lazım.

c7e416308e13a8a079a12e8e8780b4ec.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni Sol Bek transferimize bol şans diliyorum

Sezonu kapatmalı bir şekild e

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt