30 metreden actigi ortalarla bisey yapamayacaz.en azindan adam gecmeye calismasi 0 a inmesi lazim ceza alani karisir.

Anadolu dan yabanci almayacaksin.

Terim Hakan Baltayı oynatır gene Linnes oynatmaz çünkü ters ayak sadece tudor zamanı istisnaydı
Benimde aklımda o var yoksa bu kadar sıkıntı olmaz
Asamoahin menajeri bizden teklif yok diyor pek inandırıcı gelmedi sen ne diyorsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde aklımda o var yoksa bu kadar sıkıntı olmaz
Asamoahin menajeri bizden teklif yok diyor pek inandırıcı gelmedi sen ne diyorsun

Bence protokol antlaşması tamamdır bizim vereceğimiz maaş sınırına diğer hiçbir kulüp yaklaşamaz, öyle ya da böyle 3-4 ay latov ve hakan baltayla idare etmek zorundayız latov son maçlarda çok da kötü oynamıyor buca ve kayseri deplasmalarında orta düzey oynadı biraz daha üstüne koyarsa çok sırıtmaz sadece basit oynasın yeter bir de sürekli soldan bindirmeye çalışsın tabi önünde kim oynuyorsa defans yaparken yardım etmeli çünkü sürekli 2'ye 1 kalıyor :D

lan kel sakatlan da linnes oynasın

Bence protokol antlaşması tamamdır bizim vereceğimiz maaş sınırına diğer hiçbir kulüp yaklaşamaz, öyle ya da böyle 3-4 ay latov ve hakan baltayla idare etmek zorundayız latov son maçlarda çok da kötü oynamıyor buca ve kayseri deplasmalarında orta düzey oynadı biraz daha üstüne koyarsa çok sırıtmaz sadece basit oynasın yeter bir de sürekli soldan bindirmeye çalışsın tabi önünde kim oynuyorsa defans yaparken yardım etmeli çünkü sürekli 2'ye 1 kalıyor :D
Sanziman dağıtmış gibi gidiyor adam ön takım ayrı arka takım ayrı oynuyor adamda el freni çekilmiş araba gibi üfleme yağ yakma ötme hepsi var

Karabük'te geçen sene 3 tane frikik golü vardı ama bizde hiç duran top kullanamadı.. Takımın tek sol ayaklı ismi.

Sinan hangi ayaklı

insallah sakatlanır,baska kurtuluş yok

Telefondan mac izliyordum sadece şuna yazmak için girdim serdar top ayagindayken birden ondan uzaklastin ve ne yaptigini anlamadim bugüne kadar birşey yazmamistim sabır ettim ama senden olmazmis dostum

Geri
Üst Alt