Tarık oynasın razıyım o derece faydasız. Ezbere ortasına alıştırmıştı da ezbere pas nedir arkadaş. Bir kere bile doğru pozisyon alamadı. Ters ayaklı Linnes'in zaafı daha az solda.

Ben bir Galatasaray futbolcusundan bunun kadar nefret etmemiştim.

Linnes ve Balta'dan sonra 3. alternatif olmalı.

fatih hocanın lato ısrarı hayra alamet degil. o kadar ıslıklanıyor takımın selameti için çıkar be hoca ne görüyorsun su adamda.

Galatasaray'da oynaması bize yapılan bir ayıp. Tudor'la birlikte gitseydin sende keşke.

90 dk sahada kalıp spastik tavırlar sergilemesi zaten olmayan piyasasının içine etti kimse almaz bunu daha fesih yoluna gidicez gibi

Çağlar Birinci bile bundan daha iyiydi yav.

sent via GSC

Buna oyuncu diyen utansin vallah. Karakterine laf edemem etmem de, ama futbolcu falan degil. En azindan bizim seviyemizde olmadigi asikar. Sol beksiz oynuyoruz her mac. Olacak is degil.

Galatasaray tarihinin en kötü sol beki olabilir

Geride 5 oyuncumuz varken aradaki Osmanlısporlu oyuncuya nasıl attı la pası yılın faili olabilir o pas: ))

Defol git ya cidden bu kadar kötü bir performans hatırlamıyorum

Ula efsane adam ha ben izlerken eğleniyorum, etrafında 5 tane takım arkadaşı var yakınlı uzaklı adam en alakasız saçma yerde olan 1 tane rakibe o topu gidip atabiliyor valla büyük iş, bunu rakip sahada bizim adımıza yapabilse zamanla neden olmasın.

Ben böyle bir şey görmedim. Uzaklaş abi uzaklaş.

Linnes bunun yanında Liechtsteiner gibi geliyor, niye oynamıyor anlamıyorum....

Geri
Üst Alt