Çok kötü ama bu adamın ne olduğu zaten belliydi. Burada hata koca yaz dönemini Asamoah'ın peşinde koşup harcayan yönetime yazılır.

Fatih Terim de vazgeçmeli kendisinden. Solda solak oyuncu oynaması tercihini anlıyorum fakat Lato her yönüyle çok kötü. Linnes ile idare edelim bari.

Son düzenleme:
Afrin'e göndermek lazım, Öso'ya katılsın.

Alnitak Alnilam Mintaka

psikolojik sorunları var gibi. Normal topçu kadar bile oynamıyor.

Adam takımda sol bek yok, sol bek alınsın, benden hiç birşey olmaz diye elinden gelenin fazlasını yaptı. Artık söz Terim ve yönetim de, şu maçı izleyipte sol bek almazsanız yazıklar olsun.

Son düzenleme:
Bu herifin 90 dakika sahada kalması, küfürsüz bir şekilde izah edilebilecek bir şey değil. Fatih hoca ateşle oynuyor. Ters ayaklı Linnes oynasa ne olurmuş onu anlamadım. Yeri geldi Sabri'yi sol bek oynattığını bilirim Linnes'in neyi eksik?

Yaklaşık 30 yıldır maçlarımızı takip ediyorum.

Bundan daha kötü sol bek performansı hatırlamıyorum.

Belki 1970li yıllarda daha kötüleri olmuştur

Çok kötü ama bu adamın ne olduğu zaten belliydi. Burada hata koca yaz dönemini Asamoah'ın peşinde koşup harcayan yönetime yazılır.

Fatih Terim de vazgeçmeli kendisinden. Solda solak oyuncu oynaması tercihini anlıyorum fakat Lato her yönüyle çok kötü. Linnes ile idare edelim bari.
Hayır renktaşım bu adamın ne olduğu belli idi kabul edilebilir değil. Bunu çok iyi anlatan bir pozisyon oldu, Tolga bunun olması gerektiği yerde rakip orta yapamasın diye mücadele ederken Latovlevici bir kaç metre ötede izliyordu. Bir oyuncu yetenek olarak kısıtlı olabilir ama bu mücadele etmesine engel değil.

Bu herifin 90 dakika sahada kalması, küfürsüz bir şekilde izah edilebilecek bir şey değil. Fatih hoca ateşle oynuyor. Ters ayaklı Linnes oynasa ne olurmuş onu anlamadım. Yeri geldi Sabri'yi sol bek oynattığını bilirim Linnes'in neyi eksik?

yav sıkıyor hoca. Zamanında fatih akyeli solbek oynatmıştı. Ergün yatakta kendini sakatladığında. Birde hiç yapmadım daha önce diyor maksadı nedir anlamadım yani biz bu lato kazmasını izlemek zorundamıyız.

Bu kazığı bize atanlara hakkımı helal etmiyorum. Karabük'ün hocasını alırsak, oda gider Karabük topçusunu alır. GALATASARAY ulan burası !

Hocanın niyeti belli bunu sahada tutmasının tek izahı sol bek alın ulan demektir. Katlanılabilir bir performans sergilemedi gerçekten amatör küme takımından bir sol bek koysak takıma bu denli işler beceremezdi eğer bu saatten sonra bir sol bek gelirse bu tamamıyla Latovlevici'ye ait bir başarıdır.

Hocayida kanser etti iyice kaybetmemek için cikarmadi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaman zaman iyi bindirmeleri oldu ama bir pozisyonda hiç olmayacak şekilde gerideki tek Osmanlılı oyuncuyu verdiği pas herhalde zirve.

Orada tam anlamıyla mental olarak bittiğini gösteriyor. Lisansı olan her hangi bir futbolcunun yapacağı şey değil çünkü. Islıklar,baskı vs. tamamen oyundan koparmış kendisini.

Tudor tarafından görevlendirilmiş bir hain. Aklı sıra hocanın intikamını alcak yer mi anadolu çocuğu bunu

Geri
Üst Alt