Bu herif maskeyle daha iyi oynuyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah seni bildigi gibi yapsin. Bu adam orta acmaya dusman olarak dunyaya gelmis. Be bicim bir oyuncusun sen.

Hakan Balta bundan cok daha iyiydi.

aklı başında bir adamın lato'ya hakaret etmesi küfür etmesi çok mantıksız. sen elindeki beki vermişsin başkasına kimse bulamamışsın yokluktan bunu almışsın sonuçlarını da bilerek. adam elinden geleni yapıyor napalım öldürelim mi ?

işin ilginç yanı tudor da sinyor da bunu oynatıyor demek ki linnes hepten ıskartaya çıkmış. adamlar antrenmanda görmüyor mu ikisini. susun oturun yerinize .

Kaldı 6 maç :mad:

Oyuncunun 2017/2018 sezonunda 18 resmi müsabakada (TFF Süper Lig ve Türkiye Kupası müsabakaları) forma giymesi halinde sözleşme aynı mali şartlarda 2018-2019 sezonunda da geçerli olacaktır.

Lan Carole'ü getirin bari bu herifin kontratı uzamasın

Biri hoca ya kesinlikle 18 mac olayini hatirlatmali, gerekirse kafasina vurmali.

Bu cöp herifin bir sene daha bizimle kalmasina hic bir sekilde dayanamam ben.

Defolup gitsin Karabük de frikik mi atar ne halt yerse yesin. Galatasaray kendisine en az bi 5 gömlek fazla geldi.

25 senedir futbol izliyorum.10 larca sol bek geldi gitti ama bu kadar kötüsüne daha önce rastlamamıştım.Orhan ak bile yanında roberto carlos gibi kalır bu mal oglu malın.1 ara herif soldan osmanlının ataklarını başlattı artık yuh dedim.2 metreye pas vermekten aciz bi herif.Derhal kesilmeli 11 den.

Staddan izleyince daha da berbat. Özellikle savunmada nerede duracağını bilmiyor, her aldığı topa basıp geri dönüyor. Berbat bile değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biri hoca ya kesinlikle 18 mac olayini hatirlatmali, gerekirse kafasina vurmali.

Bu cöp herifin bir sene daha bizimle kalmasina hic bir sekilde dayanamam ben.

Defolup gitsin Karabük de frikik mi atar ne halt yerse yesin. Galatasaray kendisine en az bi 5 gömlek fazla geldi.

Yıllı ücreti her takım tarafından karşılanabilir bir miktar Can.Bu tip oyuncularla yolları ayırma konusunda pek sıkıntı çıkmadığını Carole ve Cavanda örneğinde gördük.

orhan ak bunun yanında maldini kalır

bu ne rezil topçu ya bizim halı saha maçlarında bile çalım manyağı olur

geriye attığı paslar zaten fazia

edit: orhan akı başka bir renktaş da kullanmış telif yemeyelim :D

Son düzenleme:
Yıllı ücreti her takım tarafından karşılanabilir bir miktar Can.Bu tip oyuncularla yolları ayırma konusunda pek sıkıntı çıkmadığını Carole ve Cavanda örneğinde gördük.

Hakli olabilirsin ama yine de cok gereksiz birsey olur kontratinin otomatikmen uzamasini saglamak.

Zaten öyle ihtiyacimiz olan bir oyuncu da degil. Maca sol beksiz ciksak daha az sikinti yasariz muhtemelen.

bu ne yaw

Pl6zRN.png

qG8aq5.png

En komik yanı da; sol tarafta rakip topu alıp ceza sahamiza doğru yönelirken bu işe yaramaz herif rakibin önünü açıyor

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

orhan ak bunun yanında maldini kalır

bu ne rezil topçu ya bizim halı saha maçlarında bile çalım manyağı olur

geriye attığı paslar zaten fazia

edit: orhan akı başka bir renktaş da kullanmış telif yemeyelim :D

Verdim telif hakknı sana renkdaş.Kullanabilirsin her yerde.:D

Islıgı bende onaylamıyorum. Sahaya inip tekme tokat dalacaksın gayet net.

Herifin istatistiklere bak. 10 kişi çıkalım daha iyi.

Neredeyse rakip korner çizgisine yakın bir noktadayken kendi yarı sahamıza kadar topla birlikte geri dönmenin mantığı nedir ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor'un ne kadar vasıfsız bir balon olduğu bir kez daha kanıtlandı bugün. Bir de arkadaş Linnes'in suçu ne cidden, hocamın sağ ayaklı diye sorgusuz sualsiz kestiği Linnes her türlü daha oynardı.

Geri
Üst Alt