Altyapıdan oyuncu koysun. Latonun yeri yok bu takımda. Genç çocuk oynasın hata yapsın daha iyi bu salak oynayacağına.

defansif anlamda pozisyon aldığımız bir yapıda hakan balta bundan çok daha iyi iş yapar ofansif anlamda bekleri oyuna kattığımız bir oyun planında lato hakandan daha iyi olabilir çünkü koşuları çok daha fazla ama ben hala linnes varken neden bu iki yetersiz arkadaşı tartışıyoruz onu anlamakta zorluk çekiyorum.

Yutoya bişey olursa hoca Linnesi oynatır artık bu kazma yerine Baltayı stoperde değerlendireceğim dedi

Rodrigues boşa kaçıyor topu atması gerektiği yeri eliyle gösteriyor bu ucube topu dürtüp önünün kapanmasını bekleyip stopere dönüyor. Hakikaten Ruslar şu beyin naklini gerçekleştirirse organ sırasına girmeli bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son 10 yılın en kötü transferi olabilir...Karabükteki halini beklemiyordum ama bu kadar rezil oynayacağına da ,htmal vermezdim..Adamda savunma bilgisi 0 ..

oynatmayın şunu artık madde falan vardır sözleşmesi uzayacak diye korkuyorum

Evlat olsan cebine uyustururcu koyup polise sikayet ederdim

Evlat olsan eldivenle severim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodrigues boşa kaçıyor topu atması gerektiği yeri eliyle gösteriyor bu ucube topu dürtüp önünün kapanmasını bekleyip stopere dönüyor. Hakikaten Ruslar şu beyin naklini gerçekleştirirse organ sırasına girmeli bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende gördüm o pozisyonu adam ileriyi göremiyo gözümü bozuk bununda :D

Hakan Balta'yı yokluktan sol bek alternatifi gördü diye hocaya söylenmeyen kalmamıştı. Şimdi Hakan Balta sol bek değil. Yuto ile Lato solda oynar dedi diye neden eleştiriliyor anlamak mümkün değil. Lato bana kalsa kadroda bile olmamalı ama olay bu değil.

bu adamin lakabi kevgir olmali
nerde durdugunu bilmiyor daha. onca zaman oynamyan balta bundan iyi oynadi. defansini gectim. hucumuda yok bu kelin

Kornere giden topu alıp rakibe çarptırıp korner yaptıracam derken auta attı ya la. Vay arkadaş kimlere kaldık ya

Biz bu adamı niye aldık ya? Gerçekten lanet olsun böyle herife. Ne gerek var böyle bir kazmaya adam alma daha iyi.

1 metre yanındaki adama bile pasın şiddetini ayarlayamıyor. Bu herifi futbolcu yapanın...

Geri
Üst Alt