şampiyonlukta payı büyük

bu kadar rezil oynamasa nagatomo alınmayabilirdi :D

Iasmin Latovlevici, ayrılığı böyle açıkladı! ''Steaua Bükreş'e geri dönmek güzel olabilir. Bu bir geri adım olmaz çünkü Steaua Romanya'nın en büyük takımı ve kariyerim için bu gayet güzel olabilir''

1525940980843.webp

Karabük'te takımın yıldızıydı ama bizde isabetli orta bile yapamayan bir beke dönüştü kaldıramadı büyük takım baskısını yolu açık olsun

Cöp herifin kalma ihtimali kalmamış sanırım,Hayatımda Tarık dahil gördüğüm en kötü bekti bu

oh be kurtulduk 3 maç daha oynasa sözleşmesi otomatik olarak uzayacaktı ucuz yırttık.

Karabük'te takımın yıldızıydı ama bizde isabetli orta bile yapamayan bir beke dönüştü kaldıramadı büyük takım baskısını yolu açık olsun

Baskidan ziyade kesinlikle seviye farki daha agir basiyor bizde yapamamasinin aciklamasi olarak.

DdBD3PwWAAAwrj4.jpg

lato reis sana tessekurler demek isterdim ama ne icin tessekur ettigimi bilmiyorum.

Adam o kadar ıslıklanıyor falan ama isteğe bak. Kötü bir futbolcu, hatta Tarık Çamdal seviyesinde bir performans gösterdi. Büyük ihtimal sezon sonunda sorun çıkartmadan gidecek. Bir de diğer leşe bakıyorum, o parasını alıp yatmaya devam edecek.

Adam o kadar ıslıklanıyor falan ama isteğe bak. Kötü bir futbolcu, hatta Tarık Çamdal seviyesinde bir performans gösterdi. Büyük ihtimal sezon sonunda sorun çıkartmadan gidecek. Bir de diğer leşe bakıyorum, o parasını alıp yatmaya devam edecek.

Sözleşmesi bitiyor yoksa gideceğinden değil yağlı kapıyı bulmuştu.

Cok kötü bir oyuncu oldugunu düsünmüyorum maya tutmadı taraftarda benimseyemedi Latoyu olmadı velhasıl.

Sinan Bilgin'in teknik olarak nitelediği kel sol bektir.

Kendisine bye bye diyoruz.

Geri
Üst Alt