- 14 Haziran 2009
- 28.937
- 12.999
- 2.698
Aslan Türkoğlu hayrola ayran içtik ayrı mı düştük 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman ilk istekte "tamam yarışma yapalım" dediklerini gördün.Naz bu işin doğasında var.Ortalardan kaybolmayacaksın.![]()
Ben Alpay'a kızıyorum. Tek bir yarışma yapmışlığı yok. Oysa kutsal mod yemininin en önemli şartlarından biri yarışma yapmak. Bak Emrah'a adam modluktan adminliğe yükseldi yarışma yapa yapa.
Aslan Türkoğlu hayrola ayran içtik ayrı mı düştük![]()
Banada hüsran var gibi , tahmin olarak yazılan hiçbir şarkı nerdeyse benim değil !
Kim onlar söyle de atayım 3-5 günHele şükür geldin abi. Sabahtan beri linç ediyorlar beni. Anlat gerçekleri.
Eurovision tutkumdan vazgeçtiğim gün yarışma yapmaya başlayabilirim Aslan.
Yarışmaktan vazgeçemiyorum ne yapam.
Severim bu şarkıyı eğlencelidir , puanınıda verdim ....Walk of Life olabilir mi seninki diğer tahminim doğru değilse?
Şimdi değil toplamda 15 gün duracak Uğur'un ismi.Ayrıca daha farklı şeyler olacak artık wait for me@Uğur İz ismine veda etmeye hazir misin? Seni bekliyoruz. Adminimiz baslayacak![]()
Ben buradayım zaten sen görmüyonHele şükür geldin abi. Sabahtan beri linç ediyorlar beni. Anlat gerçekleri.
@Uğur İz ismine veda etmeye hazir misin? Seni bekliyoruz. Adminimiz baslayacak![]()
Tıpkı Aziz Yıldırım gibisin. Hani bırakmıştın yarışmayı? Düş artık yakamızdan.
Aoovvv çok sert Alpay Asma :asd22:Tıpkı Aziz Yıldırım gibisin. Hani bırakmıştın yarışmayı? Düş artık yakamızdan.
Var olm büyük avatar hakkın. 180x180 boyutunta avatar kullanabilirsin ve geçen yarışmayla birlikte toplamda 1 ay var.Foruma ad verilme olayı pek umrumda değil ben büyük avatar istiyorum.Ayrıca belki seri yaparız Muratçım belli olmaz.
Ben buradayım zaten sen görmüyonSenin şarkın scorpions mu dedik cevap alamadık
![]()
He bu arada tabi ki Aslan'ıma dokunmayın harcarım o ayrı :asd22:
Emrah YıldırımŞike yaptıysak Eurovision için yaptık.
Biz herkes kadar temimiz, bunu da böyle bilin.
Derin, paralel ne varsa çatırdayabilir, çok yakında da göreceksiniz zaten.