#34 Lucas Torreira

Bir futbolcu her maç iyi oynayamaz. Lucas' ın en büyük sorunu da istikrarsızlık; birkaç maç var ki 2-2.5 kişilik oynadı vs vs...

Ancak şu maçta sergilediği oyunu beğenen epeyce kişi olmasına hayret ediyorum. Lucas en fazla 4/10 luk oynadı dersek, ben dahil 'beyinsiz' yaftasını yapıştırdığımız Badou için 8/10 filan demek lazım. Etmeyin Allah aşkına yahu...
Rakibe çok uzak oynadı bu maç bende beğenmedim genelde

En çok hakkı yenen futbolcumuz herhalde. Fernando'nun iyi hali belki tarihimizin en iyi 11'ine girer ama iyi olduğu dönemlerde bile deplasmanlarda 10 metrekare içinde oynayan bir futbolcuydu. Bunu hem takım sağlıyordu hem kendisinin torre ve melo kadar agresif olmaması. Torreira ise hesaplamadım ama herhalde enine boyuna 80 metrelik bir alanı kontrol etmeye calısıyor ve caydırıcılığın düsmesinden daha normal bir sey yok. Bu bizim takımımızın bir problemi maalesef. Yine de icinde bulundugu neredeyse tüm pozisyonlardan istedigini alıyor. Ha tabii ki bir melo degil, o zaten real madridde falan oynaması gereken bir adamdı.

Adam gibi adam.Futbolu bilen bücürüm.İstediği an faul alıyor istediği an oyunu rahatlatıyor

Şut atmayı bilmiyor. Asist falan da yok ama Raşitsa dışında geriye yardım eden kimse olmadığı için bie şey diyemiyorum.

Über bir performans gitme sen heykelini dikelim zaten 27’ne geldin. Muslera gibi bayrak adam ol.

kolpayı bıraksın 3. golde herifler orta sahada ağır çekim gelirken kendisini bilhassa izledim 5-10 mt g. kaldırsa adamlar o kadar rahat gelemiyecek. ya kafasında bi şey var ya da vicudunda.
Enerjisini dengeli kullanmıyor olabilir ama maçın başında da ben öyle her yere basan her dönen topa ayak sokan bir torreira izleyemiyorum.
Sergio ile oynadığı için çok yük biniyor diye bir savunma üretilmişti kendisi için miço ile oynayınca da değişmedi

Lucas Torreira: "Galatasaray ailesi olarak, her şeye ve herkese karşı her zamankinden daha yakın olmalıyız."

Herkes hayvan gibi hirs yapmis

kolpayı bıraksın 3. golde herifler orta sahada ağır çekim gelirken kendisini bilhassa izledim 5-10 mt g. kaldırsa adamlar o kadar rahat gelemiyecek. ya kafasında bi şey var ya da vicudunda.
Adam macin basinda cok fazla efor sarf ediyor. Yanindaki ayak uyduramazsa zorlaniyor macin devaminda

60a kadar torreira sonrasina berkan degisikligi yapmak gerek Oliveira böyle devam ederse

bu kadar kritik pozisyonda oynayan adamın böyle performans göstermeye hakkı yok.

Geri
Üst Alt