#34 Lucas Torreira

Bu adamdan maksimum verimi almak için 4-3-3'e dönülmeli. Geride tek başına kalıyor birçok pozisyonda ona rağmen sırıtmıyor çok mücadeleci ve teknik bir oyuncu.

Türkiye Ligi'nde bir derbide bu adam gibi bir ön liberoya sahipken 3 gol yemek takımın geri kalanı için büyük başarı tebrik ediyorum toreira dışındaki oyuncularımızi bir de toreira olmasaydı kaç yiyecektir acaba.

Bunu sağ iç Berkani sol iç yapıp defansif aksiyon anlamda takımı sertlestirmek gerekli ileride bir sekilde gol buluruz takımdaki sıkıntı son zamanlarda çok fazla gol yiyoruz...

Transfer haberleri çıktığında Sampdoria'yı beklediği için tam olarak ısınamamıştım ben bu transfere ama maçlarda özverili 1 şekilde oynayınca sevmeye başladım.Kayserispor ve Beşiktaş maçları aklımızda Melo ile iletişimi de iyi.Kulübü benimsemiş gibi şampiyonolursak satmayız diye düşünüyom..

Formasini alacam, adam GALATASARAY da oynamak neymis farkinda kendini yirtiyor aslan biz senden raziyiz yanina seni yanliz birakmayan birini alacaz Insallah

Bu adamdan maksimum verimi almak için 4-3-3'e dönülmeli. Geride tek başına kalıyor birçok pozisyonda ona rağmen sırıtmıyor çok mücadeleci ve teknik bir oyuncu.

3lü orta sahamizda kim oynamali rtas

Oliveira-Torreira-Micö/Berkan?

Zanyola nolacak

Mertensi gectim, önümüzdeki sezon hamle oyuncusu olmasi lazim

Sunu da yapabilirsin

———Zaniolo———
-Torreira-Berkan/Micö-

3lü orta sahamizda kim oynamali rtas

Oliveira-Torreira-Micö/Berkan?

Zanyola nolacak

Mertensi gectim, önümüzdeki sezon hamle oyuncusu olmasi lazim

Sunu da yapabilirsin

———Zaniolo———
-Torreira-Berkan/Micö-
Nando
Boey nelsson abdul kazim/dubois
Torreira berkan/midtsjö
Rash Zaniolo Kerem
Icardi

Su an ideali bu. Zaniolo ile 4-4-2 de oluyor. Ya zaniolo 2. forvet, yada rashica 2. forvet, zaniolo sola.

Kendisine asik olmadan once yazi bekleyin derim

Gidecegim diye tutturursa bu sefer sovmeyin

Gelmiş geçmiş en iyi ön libero. Kesicilik sertlik sürat ve top kullanımı gayet iyi.
20230430_221616.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt