#34 Lucas Torreira

Maçtan sonra üçlüde sekmiyodu 1-2 haftaya yargı dağıtmaya devam
fiziksel eksikliğiyle alakalı bu ya. sakatlık falan değil. oyunu soğutma amaclı yaptıkları gibi.
gecen senede tam hazır hale gelene kadar her mac değiştirildi nerdeyse her macta da böyle sakatlanmıs gibi cıktı maclardan.

toreira nın tam iyilesip sahaya sürüldüğünü düşünüyorum

fiziksel eksikliğiyle alakalı bu ya. sakatlık falan değil. oyunu soğutma amaclı yaptıkları gibi.
gecen senede tam hazır hale gelene kadar her mac değiştirildi nerdeyse her macta da böyle sakatlanmıs gibi cıktı maclardan.

Ben de senin gibi düşünüyorum. Zaten o temposu ile bu sıcakta 90 dk sahada kalması çok zor. Geçen sezon da 70 80. Dklarda oyundan alınıyordu. Çıkarken oyunu soğutmak ve zaman geçirmek için sakat numarası yapıyordu...

Olabilir.Adam kendini öyle bir paralıyo ki ben taraftar olarak izlerken mahcup oluyorum :d Yanında oynayanlar da bu adam bu kadar çabalıyo biz de koşalım bari diyodur maç içinde

Lucas Torreira yine rakibi hayata küstürdü. Böyle bir dinamizm ve özveri görmedim bugüne kadar cidden. Melo da harikaydı ama Torreira benim için her anlamda daha iyi ve özel oyuncu. Sergio ile harika performans gösterdiler. Bu sene UCL de en güvendiğim isim. Harikasın
FB_IMG_1692696239430.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz bu İspanyolcasarayı çok sevdik..
Torreira - Muslera - İcardi - Angelino
FB_IMG_1692697197005.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

UEFA, kırmızı kart gören Lucas Torreira'ya 1 maç ceza verdi. Torreira, Molde ile oynanacak rövanş maçında sahada olacak.​

allahınız varsa bu adamın yedeğini alırsınız

Hep söylüyoruz yedeği berkansa boku yedik harbiden. Bu takımda ön libero torreira ve yedeği yok.

Bu oyunda Icardi kadar kıymetli, Icardi olmadan nasıl bu oyun oynanamazsa, Torreira olmadan da bu oyun oynamamaz.

Ama Okan bunu anlamayıp Icardi
veya Torreira olmasa da bu oyunu ısrarla deniyor

Ayrıca fener arka bahçesi hull city ile kim maç ayarladıysa kulüpten uzaklaştırılsın

Devrim olayı kafama yatmıyor

Kadın 4-5 sene bu adamı böyle ha oldu ha olacak seviyesinde mi tutacak GSmizin bekası için

Gerçekçi gelmiyor. Başka biri lazım

Geri
Üst Alt