#34 Lucas Torreira

kusursuz bir oyun sergiledi.
galatasarayın geçmişteki her kadrosunda %100 banko oynardı.

Bu performansla gördük ki okan hocanın neden ısrarla 8 değil de 6 numara istediğini. 8 numara olarak oynayınca top dağıtımı ve onun en önemli özelliği olan ön alan presi bizim oyunu başka seviyeye çıkarıyor. Keşke amrabat manu son gün transferi yapamasaydı da bize gelseydi ikiliyi beraber izleseydik, o orta saha ile acayip bir takım olurduk.

Bu performansla gördük ki okan hocanın neden ısrarla 8 değil de 6 numara istediğini. 8 numara olarak oynayınca top dağıtımı ve onun en önemli özelliği olan ön alan presi bizim oyunu başka seviyeye çıkarıyor. Keşke amrabat manu son gün transferi yapamasaydı da bize gelseydi ikiliyi beraber izleseydik, o orta saha ile acayip bir takım olurduk.
Tam buna yönelik yazdığım mesaj aşağıda, erken davrandın, benden çok yaşayacaksın;

Şu maçtan sonra hala Torreira' yı 6 numara sayıp, yanına ille 8 numara isteyenlere pes diyorum artık!..

Takımın bu seviyede önde pres yapabilmesinde en önemli oyuncu Torreira' dır, tartışmaya kapalı bir konu. Ve bu görev tanımı 6 değil, 8 numaraya karşılık geliyor...

''Torreira rakip altı pas içinde stoperlere baskı yapıp top kazansın, orta sahadaki partneri de müthiş tempolu bir herif olsun, driplingleriyle rakip ceza sahasını hallaç pamuğu gibi atsın!' gibi bir anlayışın üst düzey futbolda yeri yok; anlayın lütfen. Dönen topları kim karşılayacak?..

Kaan, umduğumun da ötesinde bir 6 no performansı sergiliyor; Paredes filan da olsa en fazla bu kadar katkı sağlayabilirdi. Biraz planlamanın eğrisi doğrusuna denk geldi. Bence 8/8,5/10 no alınacaksa bile Kaan-Torreira ikilisine ilave olarak düşünülmeli yani...

Maçı izlemedim, Icardi'ye verdiği o pas anını gördüm sadece ve bu bana yetti

Yediğimiz 2. golde rakibini takip edemedi yorulduğu için. Eğer böyle oynamaya devam eder ve skoru bulamazsak 60'dan sonra orta sahamız düşer. Böyle bir oyun için mutlaka orta sahada zamanında değişiklik yapmak zorundayız.

Okan hoca diyor bazı takımlar hiç oyuncu değiştirmeden maçı bitiriyor. Senin takım rakip sahada sürekli baskı yapan bir takım mutlaka ve mutlaka orta sahaya takviye yapmak zorundasın.

Baktın skor gelmedi takım yoruldu 1-1 korumak için orta sahayı üçle?

Kaanin 6 da oynamasi en cok torreirays yaradi. Sacma sekilde iyi oynuyor muazzam oynuyor. Biraz sansli olsa 1 golü vardi dün

İkinci şükür ve nazar değmesin namazı bu herife.

Her maç takımın en iyi oynayan 2-3 isminden biriyken Bayern maçında müthiş oynadı. Kendisi formsuzken takımın orta sahası yok. Icardi ve kendisi takımın yüzde 95'i filan.

3 şutundan birinin gol olmaması ve şunun asiste dönüşmemesi herifin kariyer maçı olacaktı belki de ilginç bir akşamdı

Tam buna yönelik yazdığım mesaj aşağıda, erken davrandın, benden çok yaşayacaksın;

Şu maçtan sonra hala Torreira' yı 6 numara sayıp, yanına ille 8 numara isteyenlere pes diyorum artık!..

Takımın bu seviyede önde pres yapabilmesinde en önemli oyuncu Torreira' dır, tartışmaya kapalı bir konu. Ve bu görev tanımı 6 değil, 8 numaraya karşılık geliyor...

''Torreira rakip altı pas içinde stoperlere baskı yapıp top kazansın, orta sahadaki partneri de müthiş tempolu bir herif olsun, driplingleriyle rakip ceza sahasını hallaç pamuğu gibi atsın!' gibi bir anlayışın üst düzey futbolda yeri yok; anlayın lütfen. Dönen topları kim karşılayacak?..

Kaan, umduğumun da ötesinde bir 6 no performansı sergiliyor; Paredes filan da olsa en fazla bu kadar katkı sağlayabilirdi. Biraz planlamanın eğrisi doğrusuna denk geldi. Bence 8/8,5/10 no alınacaksa bile Kaan-Torreira ikilisine ilave olarak düşünülmeli yani...
Torreira arada dinlendirecek biri lazım herif bayilacak

hoca 6 numara istemesinin nedenini bu maç gördük sanki. 8 e tor u alıp, ön alanda rakibe tecavüz etmek

arkasında casemiro olmasını hayal bile edemiyorum. hele hele melo olsa birde emre b.

su adami birde elestiriyorlar ya , kafayi yersin

Lan 1 tanesini assaydın o şutlardan kraldık ya, ayağına sağlık.

Geri
Üst Alt