#34 Lucas Torreira

Enerjisine gücüne en ihtiyaç olan gecelerden biri.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucas Torreira. Bazen düşünüyorum biz ne sevap işlemiş olabiliriz de böylesine World Class bir Ön Libero bize nasip olmuş diye. Böyle bir Dinamizm, Sertlik ve Hırs görmedim. Teknik desen o da fazlasıyla var. Rodriyle beraber Dünyanın en iyi Ön Liberosu desek yanlış olmaz. Zaten Arsenal ile EPL ve UCL, Atletico Madrid ile de La Liga ve UCL tecrübesi edinmiş bir adamdan da bunu beklerdik. İki senedir en güçlü tarafımız. Atom Karıncamız
FB_IMG_1702293878892.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanında kaan oynayacaksa begenmıyorum

cünkü pas kabiliyeti düsük dikine oynuyamıyor %100 pas isabeti ile oynasada bişey degismıyor

gecen sene olivieraya kızıyorduk torreira tasıyor diye ama oliviera gibi bi adam lazım yanına

1,5 senedir yanına adam bulamadık kral.

Bu da diğer çok sevdiğimiz Latin Amerikalı doslarımız gibi bahar ayı gelince uçuşa geçiyor, bu adamlar soğuk havayı sevmiyor net (laf atmak için demiyom şimdiki hali de iyi ama hava ısınınca başka oynuyor)

Cl'deki en büyük hayal kırıklığımız listesinde. Ligdeki dominasyonumuzun 1 numaralı nedeni olabilir ama avrupada çok sönük kaldı. Orada rakiplerin oyun disiplinini bozamıyor , yanına mutlaka pasör bir adam lazımdı. Hojberg cuk olurdu bence.

Dinlenmesi gerekiyodu , manchester maçında yenen ilk 2 golun sebebi kendisi.bruno fernandesi baya izledi,hele 2.golde arkadan yuruyodu.ndombele bile kendi adamlarını tutmustu.

Cl'deki en büyük hayal kırıklığımız listesinde. Ligdeki dominasyonumuzun 1 numaralı nedeni olabilir ama avrupada çok sönük kaldı. Orada rakiplerin oyun disiplinini bozamıyor , yanına mutlaka pasör bir adam lazımdı. Hojberg cuk olurdu bence.
Içerdeki manchester macinda hayretlere dusurdu beni.millet skor odakli yorum yaptigi icin hucumda her mac birini yiyolar,ortasahada en kolay yenilecek oynamayan ndombele zaten.kaan ayhan dripling ve isin savunma tarafında zayif mesela

Tek başına ş.ligi ortamında anca bu kadar oynayabilirdi. O performans bana göre müthiş.
Birde bu adamın 4 aydır koştuğunu ve sezon başında birinin kankasının kulübündeki şeref yoksunu bir civciv tarafından bilerek sakatlandığını da hesaba katın derim.

Orta sahada istikrarlı tek isim, ancak ikinci ve üçüncü ismi sayamıyoruz, bu duruma rağmen iyi performans gösteriyor. Yanına iyi bir isim eklemesi olur ise Lucas daha da güçlü bir oyun ortaya koyacaktır elbet.

Tek başına ş.ligi ortamında anca bu kadar oynayabilirdi. O performans bana göre müthiş.
Birde bu adamın 4 aydır koştuğunu ve sezon başında birinin kankasının kulübündeki şeref yoksunu bir civciv tarafından bilerek sakatlandığını da hesaba katın derim.
Bunun kankasi kim berkan miydi

Orta sahada istikrarlı tek isim, ancak ikinci ve üçüncü ismi sayamıyoruz, bu duruma rağmen iyi performans gösteriyor. Yanına iyi bir isim eklemesi olur ise Lucas daha da güçlü bir oyun ortaya koyacaktır elbet.
Isin tuhaf tarafi hatay macindan beri net 5 asisti yenildi torreiranin,hucumda paslari iyi

Salih Özcan Psg’ye karşı orta sahayı tek başına tuttu resmen. Gerçi pekte tuttu sayılmaz Psg içinden geçti ama yine de iyi direndi. Alabilsek Torreira iyi bir ikili olabilirdi

Isin tuhaf tarafi hatay macindan beri net 5 asisti yenildi torreiranin,hucumda paslari iyi
Kadromuzda ki en net isimlerden birisi kendisi, Lucas gibi bir oyuncuyu almak istesek minimum 20m 25m'lar ile başlarlar. Yani kıymeti çok yüksek, ligin en kaliteli orta sahası bence:hat:

Kırmızı görsen seni asla affetmezdim

neyseki kaptan kerem mudahale etti

Bir de uzaktan sutlarin isabetli olsa, sanki kücük cocugun topa vurur gibi geliyor sutlari bana. O'da olsa dört dörtlük.

Niyet okumak olacak ama kırmızı yemek istedi gibi sanki

Geri
Üst Alt