- 16 Haziran 2010
- 203.375
- 155.285
- 6.838
Lucas Torreira ve babası, maçı tribünden takip etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten tandemde zorlanıyor ki, daha önce bir yorumumda da yazmış idim; Lucas dahi mevcut oyun sisteminde zorlanıyor, yanında ki isim Kerem yahut farklı bir isim hayli hayli zorlanıyor. Sistem tercihi böyle. Ancak işin defans tarafında zorlansak dahi idare ediyor gayet takım; bu yüzden kabul edilebilir bir risk, bazı maçlarda aleyhimize işlediği oluyor tabi, kaybedilen Hatayspor maçı gibi.Aslında bu adam daha önce oynadığı her yerde 4-3-3 pivotu iken başarılı olup tandemde bocalamış bir adam. Bu maçın tekrarını izlerken de aklıma Xhaka ile ikili oynadığı dönem geldi
Eleştirecek birşey bulamayınca buraya gelmişler, gayet iyisin kral fındık taşşaklarını yerim senin
Neden 4-3-3 denemiyoruz acabaZaten tandemde zorlanıyor ki, daha önce bir yorumumda da yazmış idim; Lucas dahi mevcut oyun sisteminde zorlanıyor, yanında ki isim Kerem yahut farklı bir isim hayli hayli zorlanıyor. Sistem tercihi böyle. Ancak işin defans tarafında zorlansak dahi idare ediyor gayet takım; bu yüzden kabul edilebilir bir risk, bazı maçlarda aleyhimize işlediği oluyor tabi, kaybedilen Hatayspor maçı gibi.
Muhtemelen baskı oyunu ile sonuç alındığı için devam ediyor. Okan hoca'nın puan ortalamasına bakınca sistem değiştirmesi daha riskli gibi geliyor; ben de bazı vakitler 4-3-3 ısrarında bulunmuş idim ancak sonrasında; yediğimiz gol, topladığımız puan, hücum ve defans verileri gibi etmenlere bakınca komple sistem değişiminden ziyade 4-2-3-1'i daha verimli kılmak üzerine yoğunlaşılmasını anlaşılır buldum. O yüzdendir artık sistem değişikliği üzerinde ısrarcı olamıyorum benNeden 4-3-3 denemiyoruz acaba
Oyunumuz ve hikayemiz Klopp'un erken dönem Liverpool'unu andırıyor
O takım da dominant olmayı 4-3-3'e geçtiğinde başarmıştı

Sistem değiştirmeye gerek yok ki diziliş başka sistem başkaMuhtemelen baskı oyunu ile sonuç alındığı için devam ediyor. Okan hoca'nın puan ortalamasına bakınca sistem değiştirmesi daha riskli gibi geliyor; ben de bazı vakitler 4-3-3 ısrarında bulunmuş idim ancak sonrasında; yediğimiz gol, topladığımız puan, hücum ve defans verileri gibi etmenlere bakınca komple sistem değişiminden ziyade 4-2-3-1'i daha verimli kılmak üzerine yoğunlaşılmasını anlaşılır buldum. O yüzdendir artık sistem değişikliği üzerinde ısrarcı olamıyorum ben![]()
Haklısınız, futbol bilgisi açısından yetersiz olmuş yorumum; konuya ve doğal olarak terminolojiye hakim olmadan ahkam kesmeye çalışmamak gerekli, düzeltme için teşekkür ediyorum üstadSistem değiştirmeye gerek yok ki diziliş başka sistem başka
Liverpool da yoğun presi kesmedi neticede 4-3-3'e geçince
Maçın tamamında o eforu sarf etmek de mümkün olmadığı için buna da bir çözüm gerekiyor
Puan ortalaması muhabbeti bana komik geliyor, sonuçta Fener de aynı puan ortalamasında bu ne İsmail Kartal'ın hocalığını ne de 'sistemini' değerli kılıyor

Rtaş bu kadar kibar davranmağa gerek yok utandırdınız beni.Haklısınız, futbol bilgisi açısından yetersiz olmuş yorumum; konuya ve doğal olarak terminolojiye hakim olmadan ahkam kesmeye çalışmamak gerekli, düzeltme için teşekkür ediyorum üstad![]()
Çok nazik bir şekilde düzeltme yapmışsınız, hem yorumunuzdan bilgiler öğrenmiş oldum; kibarlık sizden üstadımRtaş bu kadar kibar davranmağa gerek yok utandırdınız beni.
Sağlıklı günler ve iyi forumlar dilerim