#34 Lucas Torreira

Harika biri ya. Takimdaki favori topcum bu adam da olabilir. Mukemmel biri. Nolur bizi sev bizim de seni sevdigimiz kadar. Soyle alti sezon faydalansak zaten oyle bi fark acariz ki bi daha da kimse bizi yakalayamaz

Ha bu arada su an Arsenal'in kadrosunda olsaydi ve Londra'yi begenseydi su an orada 11 basliyordu. Elneny'den zaten fersah fersah iyi

Basima birsey gelmescekse....

10 üzerinden 6 oynuyor

Liderlik yok cok pasif kaliyo
Hücüm aksiyon 0

Su an Medel gibi birsey, hatta Medel daha Iyidi. Insallah düzelir ama böyle Star bir oyuncudan beklentim cok daha fazla.
Torreira bu degil.
Torreira bu yahu savunma bu haldeyse bu adam sayesinde ligin en fazla top kapan takımıyız ama en fazla top kaybı yapanda takımıyız torreira ve defans kapıyor top kerem e gelince geri dönüyor eğer torreira kötü olsaydı milyon tane pozisyon verirdin

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lucas kesinlikle tek yönlü bir futbolcu değil. Şu an hazır değil zaten. Okan hoca böyle bir rol veriyor olabilir, fizik olarak yeterince hazır olmayabilir. Bazen maçta çıkarken hemen frenleyip geri dönüyor. Lucas en iyi yaptığı şeyler zaten gerektiği anlarda topla birlikte delici çıkışları, uzun dikine pasları ve şok presi. İtalya'ya dönemlerinden beri, özellikle de Sampdoria döneminden beri yakından takip ediyorum bu çocuğu, güvenin bana dediğiniz birçok şeyi rahat bir şekilde yapabilen bir futbolcu.

Yeri geldiğinde rakip ceza sahasında gol bile kovaladığı oluyor. Şu haliyle bile sahada çok iyi işler yapıyor. Şu an tüm enerjisini de arka tarafı evirip çevirmeye harcıyor ki yorulduğu için de kenara geliyor. Fiziksel olarak hazır Lucas maçlarda genelde bir maç daha çıkartacakmış gibi görüntü verir 😄 Takım otursun, hücum hattı birbiriyle oynamaya alışsın da zaten takım boyu kısalıp, önde konumlandığımızda farkını daha iyi hissettirecektir.

By arada Lucas'ın tutunamadığı lig yok aslında. Arsenal ile inanılmaz bir giriş yapıp EPL'de kendisine hayran bırakıyordu. Sakatlığı sonrası yerini kaybetti, Atletico'ya kiralandı, orası da pandemiyle birlikte boşa giden bir sezon oldu ki o sezonun ikinci yarısında annesini kaybetti, mental bir çöküş yaşadı. Atletico'yu aradan çıkartırsak gittiği her takımda fark yaratan isim oldu Lucas. Bizden önce kiralandığı Fiorentina'da da fark yaratmış, taraftarlarının sevgilisi olmuş bir futbolcuydu. Fiorentina, Arsenal'i dolandırmaya çalışmasaydı muhtemelen buralara yolu düşmeyecekti. Dediğim gibi Atletico hariç gittiği her takımın değişmezi olup, bulunduğu ligde mevkisinin en iyi birkaç futbolcusundan birisi olmuş birisi Lucas. Buna Arsenal dönemi de dahil, adama yeni Kante, beyaz Katen diyordu İngilizler ilk gittiği dönem. 😄

Hem kondisyon hem de özgüven artışı ile hem kendisinin hem de takımın oyunu yükselecektir. Skor katkısı olarak da kariyerinde Melo'dan aşağı kalır bir yanı yok. Biraz sabredersek bahsettiğiniz özelliklerini göstermeye başlayacaktır ♥
Umarım dediklerin olur renktaş, o zaman çağ atlarız zaten.

Ayrıca söylemek istediğimi anlayıp bu çerçevede cevap verdiğin için de teşekkür ederim. Ben adama çöp demedim sadece bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımlardaki oyuncunun ilk görevi süpürücülük olsa bile ekstra şeyler yapması, hücuma da ciddi katkı vermesi gerektiğinden bahsettim; sen de bu noktada açıklamalar yapmışsın.

Basima birsey gelmescekse....

10 üzerinden 6 oynuyor

Liderlik yok cok pasif kaliyo
Hücüm aksiyon 0

Su an Medel gibi birsey, hatta Medel daha Iyidi. Insallah düzelir ama böyle Star bir oyuncudan beklentim cok daha fazla.
Torreira bu degil.

Ne yapmali mesela star oyuncu pelerin takip ucsun mu çimlerin ustunde ya da asa cikarip rakip kaleyi ikiye mi bolsun napacak adam 1 ay olmamis daha geleli farkli ulke yeni bir takim ki ona ragmen kalitesi ayagina top alisinda bile net anlasiliyor mac icerisin de oyle paslar atip oyle yerlere kosu atiyor ki bunlari tr de yapan oyuncu pek olmadi

Daha önce izlediğim Torreria kadar oynamıyor şu an, bunu da hem hazır olmamasına hem de tam olarak bir takım hüveyetinde olamayışımıza bağlıyorum. Çok basit pas hataları yapıyoruz, çok top kaybediyoruz adam da haliyle sürekli koşu yapmak zorunda kalıyor. Normalde rakip alana yerleşip dönen topları stoperler, 6 numara ve beklerle toplamamız ardından da atak devamlılığı sağlamamız gerekiyor ama biz daha rakip alana yerleşmeden top kaybı yapıyoruz bunu azaltırsak Torreria'nın da daha etkili olacağını göreceğiz.

resmen benim için hayal kırıklığı 0 sorumluluk 0 hücuma katkı kasmadan oynuyor topu alıp yana geriye veriyor etliye sütlüye karışmıyor bu şekilde devam ederse berbat bir transfer olur (lütfen modlar banlamayın güzelleme yapmam lazımdı)

1. lig bazında dikkate alırsak avrupada bizim kadar hucumda top kaybı yapan başka takım yoktur heralde ?

sırf kerem 15'e yakın top kaybetti keza yunusta 7-8 tane vardı.

bu adam olmasa hallaç pamuğu olurduk. haa halaç pamuğu neymiş dur google sorayım.

aha buymuş.

289122-3-4-fdf4d.jpg

herif ne kadar mutsuz!1 bunu bir düşünün derm

resmen benim için hayal kırıklığı 0 sorumluluk 0 hücuma katkı kasmadan oynuyor topu alıp yana geriye veriyor etliye sütlüye karışmıyor bu şekilde devam ederse berbat bir transfer olur (lütfen modlar banlamayın güzelleme yapmam lazımdı)
Zırvalayıp, üslup sınırlarını aşmadığınız sürece banlamıyor kimse kimseyi korkma. Bu tarz tahrik edici mesaj eklemen saçma ayrıca.

Geldiğinden beri 2 maç oldu, zaman vermek gerek

Can damarı

——-torrr—-

—-miço—olive—-

Yunus————mertens
——-icardi

Hiç de kabız futbol görmeyiz bence

Ani ön alan preside bekliyorum ben Torreira'dan tek eleştirim o olur zaten çok fazla yaratıcılık felan beklemiyorum sizde beklemeyin öyle yaratıcı oyuncu değil

Zırvalayıp, üslup sınırlarını aşmadığınız sürece banlamıyor kimse kimseyi korkma. Bu tarz tahrik edici mesaj eklemen saçma ayrıca.

Geldiğinden beri 2 maç oldu, zaman vermek gerek

ihrac edin gitsin yav zaten kimse eksikligini hissetmez forumda

+45 dk 10 kişi oynamışsın ama doğru düzgün pozisyon vermemişsin niye acaba. Bazı şeyleri çok kolaymış gibi gösterince kıymeti olmuyor sanırım. Oynamadığı zaman görürüm ben yorumları.
Torreira bu yahu. 10 gol 27 asist yapması filan mı bekleniyor.
Tam hazır değil, burası doğru ama tam hazır olmayan hali bile böyle. Buna da kalite deniyor.

Umarım dediklerin olur renktaş, o zaman çağ atlarız zaten.

Ayrıca söylemek istediğimi anlayıp bu çerçevede cevap verdiğin için de teşekkür ederim. Ben adama çöp demedim sadece bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımlardaki oyuncunun ilk görevi süpürücülük olsa bile ekstra şeyler yapması, hücuma da ciddi katkı vermesi gerektiğinden bahsettim; sen de bu noktada açıklamalar yapmışsın.
Ben de teşekkür ederim. Doğru eleştiri, farklı bakış açısı her zaman önemlidir. :hat:

Yediğimiz golde jog attı. Fiziken istenilen seviyede değil. Geçen seneden sonra beğenilmesini anlayabiliyorum, ben de beğeniyorum ama bu şuan formda olmadığı ve fiziken yeterli olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Teknelerde kebapçılarda gezeceğine daha fazla çalışması lazım.

Yediğimiz golde jog attı. Fiziken istenilen seviyede değil. Geçen seneden sonra beğenilmesini anlayabiliyorum, ben de beğeniyorum ama bu şuan formda olmadığı ve fiziken yeterli olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Teknelerde kebapçılarda gezeceğine daha fazla çalışması lazım.
fiziken yeterli olmak için uyanık olduğun her dakika çalışman seni daha geri götürür.

Geri
Üst Alt