#34 Lucas Torreira

kudurmana gerek yok yaw.

sadece torriera'yı arsenal gs'a ucuza bıraktı yazdın ya, onun karşı argumanıydı. melo'yu da ucuza aldı gs.

gelişine yedin karşı argumanı. geçmiş olsun.

ben yatıyorum iyi geceler.
melo normal değildi adam kafadan kırıktı..yoksa bize düşmezdi..Adam komple futbolcuydu.rierayı dövdü daha ne diyim sana...

kudurmana gerek yok yaw.

sadece torriera'yı arsenal gs'a ucuza bıraktı yazdın ya, onun karşı argumanıydı. melo'yu da ucuza aldı gs.

gelişine yedin karşı argumanı. geçmiş olsun.

ben yatıyorum iyi geceler.

Melo'yu ucuza alma sebebimiz oldukca farkli bu arada kaldi ki cok da ucuz olmadi oncesinde kira+maas vs.... Son olarak Veli, renkdas'in kudurdugu da yok. Karsi argumanda sunmamissin bence de yat en iyisi.

Bu da dogru, her Brezilayli gibi ancak disiplinden ziyade sanirim maddi konulardi o gec gelisi vs.. Onun disinda gayet de profesyonel oyuncuydu ki -di'li gecmis zaman kullaniyoruz birkac ay once City karsi ayni hirsla izledik su yasinda fit bir adam hala.
neyse hocam

torreiranın ortasahayı tek tuttugu yalanıda bugun patlamıs olduguna gore ben yatabılırım

allah onun yanında oynayana sabır versin

neyse hocam

torreiranın ortasahayı tek tuttugu yalanıda bugun patlamıs olduguna gore ben yatabılırım

allah onun yanında oynayana sabır versin

Caliskan, ozverili tipki Berkan gibi (ayni kalite demiyorum, ozveri icin diyorum) ancak Galatasaray'imizin buyuk hedefleri varsa ki var (lig sampiyonlugu disinda) Torreira o fenotipte bir oyuncu degil en azindan bu kurguda degil. Buna gecen sezonda dahil, iyi geceler.

Dinlenmişken çok daha iyi oynamalıydı ama kim iyiydi ki. İlk golde hatanın büyüğü Demirbay'da olsa bile attığı pas da garipti açıkçası

Bir de başından beri diyorum bu adam Arsenal'deyken üçlü orta sahada çok iyi oynayıp ikili orta sahaya geçince sırıtıyordu. Bizde elbette sırıtmıyor ama aslında üçlü orta sahaya dönüp kendisini pivot olarak kullansak daha iyi olacak sanki. Zaten Mertens tipi forvet arkası bulmakta da epey zorlanıyoruz genel olarak

3lü savunmalara karşı pres yerleşmelerini düzgün yapamadığımız için torreira da kötü göründü. Okan hoca 3lü savunma oynayan takımlara karşı pres oyununu tam oturtamadı maalesef. Kopenahag karşısında da aynı senaryoyu izledik o maçlarda da kötüydü torreira.

Biraz şut çalış usta ceza sahası içinde bomboş o topu nasıl havaya dikiyosun hayret

Bizim topluma fazla bir orta saha. Sene sonu gitsin, Berkan'ı filan izlersiniz işte.

allah aşkına şut çalış adam.

Fernandonun GSde en iyi oynadığı yerler 6 no ve 7.5 no
Ufak 1 bilgi: 7.5 no bölgesi td kulübesinin hemen 2 3 metre yukarsındaki vip koltuklara denk gelmektedir

Geri
Üst Alt