- 15 Eylül 2009
- 65.286
- 11.725
- 2.993
5. sıra
biri final yapti digeri gruplardan cikamadi
eger bir iki tur daha yapabilmis olsaydik kesinlikle ilk sirada olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5. sıra
![]()
Former Arsenal midfielder "sad" after international snub
Former Arsenal midfielder Lucas Torreira has expressed his disappointment at being left out of the Uruguay squad, despite a successful season at Galatasaray.dailycannon.com
Yönetimin şu işe el atması lazım. Bize transfer olduktan sonra takımdan kesildi. Oyuncu da bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirmiş. Bu kötü bir referans.
evet o yüzden 28 gün falan önce sözleşme uzattı.İşin kötü yanı, sırf bu yüzden gitmek isteyebilir. "Burada kaldığım sürece seçilemeyeceğim" düşüncesiyle.
evet o yüzden 28 gün falan önce sözleşme uzattı.
sözl uzatanlar tabiki sonsuza kadar kalmaz ama sözleşme uzattığı günden 28 gün sonra da gitmez yeani.Sözleşme uzatanlar sonunda kadar muhakkak kalmadığına göre, üst üste seçilmediğini de görünce, tekrar italy. veya ing. gitmek orada mücadele etmek isteyebilir.
Bu sezon için demedim zaten yav. İnsani bir şey bu, Türk liginde olduğum sürece beni almayacaklar düşüncesine kapılabilir demek istiyorum sadece.sözl uzatanlar tabiki sonsuza kadar kalmaz ama sözleşme uzatığı günden 28 gün sonra da gitmez yeani.
Bu idman forması,Ciro maç topu bırakmadı kulüpteNe yapıp edip böyle tutkulu adamları bulmamız lazım.
Sebep?icardi görse utanır mı acaba
Gs tsirtü ile geziyorSebep?
erden gidince
Bende gs tişörtü ile gezmiyorum icardi normal olanı yapıyor her yere forma ile tişortle niye gidesin yavGs tsirtü ile geziyor