- 15 Eylül 2009
- 65.286
- 11.725
- 2.993
les kari ya yüzsüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligde bundan daha faydalı oynayabilecek en az 10 adam sayilirEl freni
syzmanski bundan fersah fersah topcuKafayı yiyeceğim kafayı syzmanski bile daha caydırıcı ortasahada
gidecekse o topları toplayacakYa abartmayin, bu sistemde boyle oynatirsan defolari ortaya cikar sonucta arkasinda 30 metre bosluk var her defasinda ileri gitmesi gerektigi icin. Kendisi zevkinden gitmiyor hoca git diyor.
Takim kaos futbolu oynuyor, daha dogrusu hic birsey oynamiyor.
Bu sorunun problemi hocada aranir zaten boyle bir oyun oynanmaz dunyada.
Oyunculara artik tek tek birsey demenin bir manasi yok bu durumda.
Bu kadar oyuncu ayni anda kotu performans veriyorsa bunun anormal futbol anlayisimizdan kaynaklandigini soyleyebiliriz. Ben futbolcu olsam bu oyunla kafam karisir, kim nerde duruyor belli degil cunku.Alper renkdaş, söylediklerine bir tane bile negatif yorumda bulunamam,
Ancak bir şey var;
O da bazı şeyler sistemden her şeyden bağımsızdır.
Barış Alper solak değilken çizgiye inmiş orta açacak pozisyonu varken topu soluna çekmeye çalışıp kaybeder
Torreira tüm mücadeleleri kaybeder
Misal Sara'yı biz hiç rakibin gerisinde görmedik neredeyse, Torreira ne hikmetse sürekli rakibi geriden kovalıyor. Sara daha çok koşmuştur muhtemelen bakalım, Torreira'dan daha çok koşması sence normal bir şey mi renkdaş?
Kerem aldığı tüm topları kaybediyor,
Köhn orta açıyor uzaya gidiyor
Ben bu vasatlıktan sıkıldım.