#34 Lucas Torreira

Torreira'dan tam olarak ne yapması isteniliyor ?
Hoca hucum presi yapıp top kazanmasını istiyor ve Torreira bunu gayet basarili bir sekilde yapıyor.
Her pozisyonda topu kazanması mi bekleniliyor ? Her pozisyonda hem pres yapıp hemde bizim kalenin önüne kadar rakibi mi kovalayacak ? Robot mu bu adam ?
Torreira kendine verilen gorevi gayet iyi yapıyor, son derece istikrarlı ve kolay top kaybı çok nadir yapıyor.
her ileri cıkıp topu kapamadıgında takım pozisyon veriyor

1 tane top kapacak diye 4 5 gol yiyoruz

Son dönemde düşüşte. Fb maçı ben ölmedim demesi için bir fırsattır.

Lucas Torreira. Bir adam her sezon daha üstüne nasıl koyar be adam! Geldiğinden beri her maç çok iyi performans. Yine takımın en diri birkaç oyuncusundan biriydi. Sara ile çok iyi bir ikili oldular bence. Efe girdikten sonra 8 gibi oynadı ve çok iyiydi. Enerjisine her zaman çok ihtiyaç var. Atom Karıncam benim. Hep bizimle kal ve böyle devam et
FB_IMG_1726596269254.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 dk içinde 3 kere topu kaptırdı, en son topu kaptırdı gol oldu. Ayağından topu çıkartırken saçmalıyor bazen bu da top kaybına sebep oluyor.

Toparlarrrr
Torriki eleştirirken desturlu eleştirin nankörler!!!!!

iki sene bu adam taşıdı tüm takımı

kadıköyde kendisi yokken rahat kazandığımız bir maç olması aklımı karıştırmıyor değil

Bu Torreira modunu çok iyi biliyorum. Derbiye kanalize olmuş, rakip orta sahayı nasıl pamuk helvayı çevireceğini düşünen modu. Sendeyiz
FB_IMG_1726850816898.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt