#34 Lucas Torreira

Sene başı Sara'ya 20m vermek kerizlik,Torreira gibi defans yapacak adam lazım deniliyordu.Şimdi sağolsun Sara hücumu yönlendirmesini geçtim Torreira'nın yerine defans da yapar hâle geldi

Oyundan çıksa niye çıktı demem hatta yararimiza bile olabilir.

ne kafa topu alabiliyor boydan ötürü ne hızlı ne fizik gücü kalmış. zaten asist gol beklentisi yok. sertlik yok. bu arkadaş niye oynuyor

Koskoca takımda bu adamın yedeği bile yok ama halen bek ve kanat peşinde bizimkiler

Merkez ortasaha olarak oynayabilir. Yanında ön libero olmalı. Önlerinde sara oynar 8 olarak. Daha rahat ön alan presine yardımcı olur. Ancak şu an umut bulut gibi önde prese yardırıyor.

Kaan ortada olsa nasıl olur. Bazı maçlarda Kaan, Toreira, Sara denemek lazım

Inanilmaz form düşüşü var, toparlanmiyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 sene tek başına mücadele ettikten sonra Sara'nın varlığında yükünün hafiflediğini görüp relaksa bağladığını düşünüyorum. Sara'nın oluşu biraz salma yaratmış olabilir.

Rapid'deki herif hakkaten dendiği gibi iyi ise getirelim arada bunun ve Sara'nın dakikalarından çalsın. Bugün mesela çaresizce izledik ha bence o kadar kötü değildi ama bu şekilde çaresizce izlemek çok tad kaçırıyor. Demirbay Berkan fln bunlar değil yani. Kaan bir nebze ama o da tam değil

Yazın buraya bir operasyon lazım altyapıdan birileri bir adım öne çıksa, Demirbay yerine İlkay koysak bir tane de cevval bir 6/8 alsak orta sahasal açıdan rahatlarız

Aslında bunu bu dönem yapmak lazım Icardi'nin sözleşmeyi dondurup ama hoca hiç oralı değil

Önde baskıya gidip arkayı boşaltma işi bazen patlıyor. Hasan Şaş'ın dediği gibi defansif hamlelerde Sara'yı görüyoz hep. Tabii bu sorun Okan'ın oynatmak istediği oyundan da kaynaklanıyor

Ne kadar kötü olursa olsun oynayacağını biliyor ve o yüzden çok kasmıyor artık, Kaan bunun yerinde denenebilir birkaç maç

Genel oyun anlayışına ,kötü oyuna bakıp iki çift laf etmeyen ve abartı şekilde bklayanlara inat savunacağım bu adamı.saranında defansif olarak torreridan faydalı yorumuda çok komik.
Takımda sadece bu maç değil genel olarak bireysel olarak eleştirilecek iki oyuncu performansı var barış ve mertens.
Bunun dışında takım savunmasında, sahaya yayılma ,takım boyunda ciddi sıkıntılar var.Bu durumda çoğu oyuncuyu zor durumda bırakıyor.Ve performanlarını ciddi şekilde düşürüyor.

Takımı taşıyan anahtar oyuncuların başında geliyor ama son 3 lig maçında gerçekten iyi değildi. Enerji eksikliği görüyorum. Hoca oynatarak kazanmaya çalışıyor ama oyuncuya bunu hatırlatmak yerine 2 maç yedek bekletmek bir formül olabilir. Berkan'ı sol bek yerine orta sahada rakibe basarken görmek lazım

form düşüklügü olabilir ama esas suclu oyuncu degil bence,önlibero adamı kaleciye kadar pres yaptırıyr haliyle arka tarafta bosluklar kalabiliyor
yani bunu hoca istiyor
bir ara hatırlarsanız vazgecmiştik kaleciye kadar gitmiyordu torreira ama sonra yine basladı

Geri
Üst Alt