#34 Lucas Torreira

Herkes tapınırken kötü oyuncu olduğunu ve bir işe yaramadığını analiz,istatistik ve bilimin ışığında ifşaladığımda yediğim linci hatırladım da bi gülme geldi

Canınız sağolsun da bu kadar izlediğini anlayamamak da çok ilginç,hep izleyip anlayamamak daha da ilginç

Herkes tapınırken kötü oyuncu olduğunu ve bir işe yaramadığını analiz,istatistik ve bilimin ışığında ifşaladığımda yediğim linci hatırladım da bi gülme geldi

Canınız sağolsun da bu kadar izlediğini anlayamamak da çok ilginç,hep izleyip anlayamamak daha da ilginç
Bir yerlerde kendimi aradım mesajda görememek üzdü

Takımda bir kişi de değil birden fazla kişide performans düşüklüğü var.

Aynı hoca ile bir yıldan fazla çalışıldığında genelde bu durum olabiliyor oyuncularda bir mental yorgunluk artık kendini hocaya ispatlamama isteği oluşabiliyor.

Takımın bunu aşacağını düşünüyorum. Bir iki transfer ile oyuncuların mental olarak kendini toplaması ve direkt şampiyonluğu getirir. Yoksa takım aynı takım ama oyunun eski oyunumuzla alakası yok Bir an önce kendimize gelmemiz lazım.

Böyle hedef gösteren videolara sinir olurum da bu videoda bir şey de yok. Gayet güzel yerleşmişiz en sonda yaydan giren adamı görmemiş tek hatası o. Dün gece Uğur da paylaşmıştı bunu.

İnsanlar bir şeyler paylaşıyor ama içeriğine bakmıyor paylaşırken herhalde. Ya da trol hesapların hedefinde Torreira var. Malum Galatasaray'ın omurgasının en önemli oyuncularından.

Herif bitti artık fiziksel olarak hangi kafayla orta saha alinmiyor

Korkarım ki sakatlanması yakındır. Bu denli aralıksız oynamanın bedelini fiziksel düşüş olarak yaşamaya başladı, eğer kendisini biraz dinlendirmeyi başaramazsak çok yakında sezonu kapatacak cinsten bi sakatlık yaşar.

Evet, gene basladiniz her rakip atagini Torr kesmek zorunda diye konusmaya. Uc senedir ayni topu oynayan adama bir gun tapiyonuz ertesi gun tukuruyonuz.

Şu devrim karısına soralım kaç paraysa verelim şu torriği sezon sonuna kadar idare etsin yav. Bir kadından ayrıldı diye böyle performans düşüşü olamaz. Ahmed Kutucuya verdiğimiz paranın belki onda biriyle adamı geri kazanabiliriz.

Karı sevdalısı futbolcularımız sağolsun bir pezevenk olmadığımız kaldı onu da olacağız bu gidişle.

Bu arada dürüst olalım

Bazıları okan ileride takılsın diyip prese yolluyo demiş ama okan bi açıklamasında kendisinin gitmek istediğini söylemişti okanlık bişi yok bütün kabahat bunda

Gerçi hoca olan da o dediğini yapmıyosa çekecek kulübeye ama çekemez çünkü o bir zaha değil

Adalet reyis

Geri
Üst Alt