#34 Lucas Torreira

Sahanın ortasına bırakacak yakında bir avuç

Kaç maçtır ismi var kendisi yok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahada geziniyor sadece. Yanında oynayana acıyorum, çok zor bu Torreira ile oynamak.

Lemina, sara kendine gelirse ve gercek bi 10. Bu arkadas misyonunu tamamladi. Sezonu tamamlar. Aslinda lemina geldimi torreirayi keser diyordum sara düsüse gecti. Mertensi hic konusmaya gerek yok zaten.

Son düzenleme:
doğru olan sene sonunda güney amerika'ya uğurlayıp yerine transfer yapmak

o nedenle asla böyle bir şey yapmayacağız

doğru olan sene sonunda güney amerika'ya uğurlayıp yerine transfer yapmak

o nedenle asla böyle bir şey yapmayacağız
Alcagimiz adam 10 no olmali. Lemina zaten savunma isinini görüyor sara toparlanip önceki gibi oynamaya baslara transfer döneminde aradigimiz adam gibi birini almak lazim. Gouri gibi filan cünkü üretmekte asiri sekilde zorlaniyoruz.

Bu sene bitik ötesi bitik. Sezon sonu zararsız yollamak lazım. Ekstra bir katkısı yok.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben şampiyon olduğumuz zamanlarda bile beğenmiyorum,bu kadar hücum katkisi az bir orta saha olamaz.bu sene iyice kötü ..

Lemina Torreia hücum fakiri olacak gibi de kanatlar ve Sara da yoktu.

Bu sezon ciddi düşüşte özellikle defansif anlamda. lemina'yı bugün gördükten sonra torreira'nın düşüşünü daha iyi anlıyoruz.

Hiçbir extrasi yok, hücuma gidiyor ama zerre yeteneği yok

Bu sene mutlaka elden çıkarmak lazım. İnanılmaz kötü ve iyi olduğu bir dönem hiç olmadı bu yıl, standart olarak kötü direkt. Bunun çok maç oynamasıyla, dinlenmemesiyle vs alakası yok.

Bizim antrenmanları yeterince yiyince taylan oldu. İlk sezonki torreira nerde bu nerde

Geri
Üst Alt