Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Melo gibi Fernando gibi Torreira da Beşiktaş'a Gol attı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bunu cidden anlamiyorum, sanki gören Süper ligde inanilmaz kaleciler var, aradas adam neredeyse 30 Metreden gol yedi, biz neden hic uzaktan sut cekmiyoruz? Okadar kova var bu Ligde önünüz acik oldugu anda korkmayin sut cekin.Tam Hasan Kabze gibi şut atan olsa alırız dedim bu golü attı tesadüf mü
Ekli dosyayı görüntüle 282734
Ben bunu cidden anlamiyorum, sanki gören Süper ligde inanilmaz kaleciler var, aradas adam neredeyse 30 Metreden gol yedi, biz neden hic uzaktan sut cekmiyoruz? Okadar kova var bu Ligde önünüz acik oldugu anda korkmayin sut cekin.
Bu adam norwich cityde zımba gibi sutlar atarken bizde niye böyle oldu. Her gelen topçu geri gidiyorsa sorun bellidirŞöyle gollerin hiç olması çok koyuyor. Attığı şutu Sara 1 kez atamadı henüz.
Sergio direkleri dövüyor diyorduk
Demirbay'ın bile 2-3 golü var uzaktan
8 maç kaldı ve Sara'dan henüz şut göremedik şöyle. Gelmeden önce izlediğimiz videolarda şutör 8 numaramız olacak diyorduk, bazı maçları çözer diyorduk, meğerse son 2 yıl daha tehlikeliymişiz bu konuda.
Jk maçında da iyiydiİkinci yarı ne olur bilmiyorum ama ilk yarının en iyisi Torreira.
seni böyle görmeyi özledik bücür.