#34 Lucas Torreira

Tam Hasan Kabze gibi şut atan olsa alırız dedim bu golü attı tesadüf mü
20250329_213208.webp

Gol dışında da iyiydi. Sara iyiyken düşmüştü şimdi kendisi iyi Sara düştü. Sebebi bu ikilinin uyumsuzluğu gibi geliyor bana. Torreira üçlü orta sahada single pivot oynasa sağ tarafta Sara sol tarafta bir dribblingçi top kapabilen hücumcu orta saha ile çok iyi bir orta sahamız olabilir sanki. Yazın Mertens veliahtı yerine böyle bir kurguya da odaklanabiliriz, Mertens veliahtı bulmak daha zor

Haftalar sonra ilk defa iyidi hata tek iyi olandi bu mac, ordada kaybettik.

Son düzenleme:
Şöyle gollerin hiç olması çok koyuyor. Attığı şutu Sara 1 kez atamadı henüz.

Sergio direkleri dövüyor diyorduk
Demirbay'ın bile 2-3 golü var uzaktan

8 maç kaldı ve Sara'dan henüz şut göremedik şöyle. Gelmeden önce izlediğimiz videolarda şutör 8 numaramız olacak diyorduk, bazı maçları çözer diyorduk, meğerse son 2 yıl daha tehlikeliymişiz bu konuda.

Ben bunu cidden anlamiyorum, sanki gören Süper ligde inanilmaz kaleciler var, aradas adam neredeyse 30 Metreden gol yedi, biz neden hic uzaktan sut cekmiyoruz? Okadar kova var bu Ligde önünüz acik oldugu anda korkmayin sut cekin.

Kim çekecek
Sara mı? 🤣

Şöyle gollerin hiç olması çok koyuyor. Attığı şutu Sara 1 kez atamadı henüz.

Sergio direkleri dövüyor diyorduk
Demirbay'ın bile 2-3 golü var uzaktan

8 maç kaldı ve Sara'dan henüz şut göremedik şöyle. Gelmeden önce izlediğimiz videolarda şutör 8 numaramız olacak diyorduk, bazı maçları çözer diyorduk, meğerse son 2 yıl daha tehlikeliymişiz bu konuda.
Bu adam norwich cityde zımba gibi sutlar atarken bizde niye böyle oldu. Her gelen topçu geri gidiyorsa sorun bellidir

İkinci yarı ne olur bilmiyorum ama ilk yarının en iyisi Torreira.

seni böyle görmeyi özledik bücür.

değeri gidince anlaşılır. bu kadar az çalışan takımda 3 yıl yüksek eforla maç kaçırmadan oynayabilmek inanılmaz bir iş. her sene premiership'te yılda ortalama 60 maç oynayan adamın bile durumu ortadayken üstelik. teknik kalite olarak arsenal dönemlerinin elbette çok gerisinde ama fizik kondisyon olarak bizim ortalamamızın çok üstünde. bu sene şampiyon olacaksak osimhen'le birlikte en büyük faktör olacak gibi gözükmekte.

Geri
Üst Alt