- 18 Mayıs 2011
- 53.156
- 57.047
- 4.613
Mükemmel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarı-kırmızılıların dinamosu kendisi için düzenlenen imza gününde hayranlarıyla buluştu.
Hayranlarına imza dağıtan Torreira, dikkat çeken bir kare paylaştı.
Torreira'dan imza almak için gelenlerin arasında Fenerbahçe forması giymiş çocuk bir taraftar da vardı.
Torreira, taraftarın fotoğrafını paylaştığı gönderisine "Rakipler ama asla düşman değiller" notunu düştü.
Ekli dosyayı görüntüle 284585
Reis 96dan beri ki 29 yıl yapıyor birisinin altında inim inim inlesek bizde de o kompleks olurdu. 30 yıldır yoğurtlayıp yoğurtlayıp dikiyoruz.Yoğurtçu parkına heykelini diktikleri, 100 kişinin takip ettiği bir zuranş olan veleybokta zorlaya zorlaya efsane olduğunu uydurdukları zorlama sporcu Eda Erdem denen kadın baksın da örnek alsın.
Milli maçta Türk Milli takımı formasına sırf sarı renkli kalem verdiler diye imza atmıyordu. Neymiş kırmızının üzerine sarı olmazmış.
Bunların başkanından malzemecisine hepsi, Gs kompleksli gözü dönmüş fanatiklerdir.
Benim 2. numara bu..Sarı-kırmızılıların dinamosu kendisi için düzenlenen imza gününde hayranlarıyla buluştu.
Hayranlarına imza dağıtan Torreira, dikkat çeken bir kare paylaştı.
Torreira'dan imza almak için gelenlerin arasında Fenerbahçe forması giymiş çocuk bir taraftar da vardı.
Torreira, taraftarın fotoğrafını paylaştığı gönderisine "Rakipler ama asla düşman değiller" notunu düştü.
Ekli dosyayı görüntüle 284585
rakipleri yenmek, avrupada maç kazanmak zor değilde senin gibi içinde bir damla vicdan kalmamış kişileri yenmek çok zor.fenerli ürünü imzalamak nerden cıktı?
kimseye şirin gözükmeye gerek yok!!rakipleri yenmek, avrupada maç kazanmak zor değilde senin gibi içinde bir damla vicdan kalmamış kişileri yenmek çok zor.
O daha bir çocuk....!!! Belki torreiranin bu hareketi ile "baba ben artık galatasarayli oldum' diyecek. Bunu bilemezsinn
Forum yönetimi sizin uzmanlık alanınız ama 3 evlat yetiştiren bir baba olarakta çocuklar benim uzmanlik alanim. Onlara laf söyletmemmmkimseye şirin gözükmeye gerek yok!!
fenerden dönme gslileri istemiyoruz
forumda onlarla ugraşmaktan yorulduk