#34 Lucas Torreira

ağzım açık izledim. bizdeki en iyi performansı olabilir.

Galatasaray tarihinin fiyat performans olarak en iyi 3 transferinden birisi olduğunu düşünüyorum. Bu bonservis bedeli karşılığında gösterdiği performans ve istikrar inanılmaz bence. Diğer iki isim içinde Boey ve Barış derim.

Kotu maci yok

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

benim gördüğüm galatasaray tarihinin en iyi orta sahası. melo inanılmaz bir futbolcuydu ama en zor şeyi hiç yapmak zorunda kalmadı bizde. hiç sırtı dönük top almadı. torreira futbolun en zor işi sırtı dönük aldığı topları o kadar iyi kullanıyor ki her seferinde şaşırtıyor.

Mütüş bi topçu.

Gesendet von meinem SM-S936B mit Tapatalk

Adamın boyu gerçekten handikap. Resmen 3 - 4 tane topu boydan çalamadı. 10 cm daha uzun olsa 60 - 70 milyon piyasası olurmuş

İnanılmaz efor sarf etti dk kaçtı 70 75 mi o dkda bile acayip basıyordu valla helal olsun acayip bir oyuncu.Telefon piyasasındaki 7000 mah bataryalı telefon gibiydi.

sen var ya

bambaskasin

herkes bi yana

sen bi yana

arslanim.

Ne yapcaz lan biz sen gidince

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saldığı maçlarda ne kadar sallıyorsam bu maç o kadar övmek lazım. Hem Bayern maçlarında hem bu maçta inanılmaz oynadı. Melo’nun falan esamesi okunmaz. Rakibi paramparça ediyor ve her hareketi inanılmaz bilinçli.

O kadar heyecanlanıyorum ki izlerken helal olsun sana Rey Misterio. Son 20 senedeki en iyi Gs ortasaha performansıydı bence.

Kral bir de son şut heyecan vericiydi ama topu tutmak için vaktin varmış tutup vursan banko golmüş he

benim gördüğüm galatasaray tarihinin en iyi orta sahası. melo inanılmaz bir futbolcuydu ama en zor şeyi hiç yapmak zorunda kalmadı bizde. hiç sırtı dönük top almadı. torreira futbolun en zor işi sırtı dönük aldığı topları o kadar iyi kullanıyor ki her seferinde şaşırtıyor.

Melo varken telefonu yakınımda tutmazdım maç izlerken. Her an çıkıp skoru değiştirecek atraksiyona da girebilir gereksiz kart da yiyebilir diye yürek ağızda maç izlerdik.

Tor'un paslarını kullanırkenki sakinliği de huzur veriyor.

Ayrıldığında Okan Suat Tugay falan hepsinin üzerinde olarak anılacak inanılmaz biri daha 29 yaşında

Top bizdeyken biraz saklanıyor onun haricinde kusursuz topçu

Gerçekten kusursuz bir oyun oynadı Torreira. Aslında Torreira 'nın iyi oynadığı Avrupa maçlarına bir baktığımızda Galatasaray 'ın da iyi oynadığı, kompakt durabildiğini görüyoruz. Bunun için de çift pivot ile oynamak gerçekten önemli orta sahada. Okan Hoca bunu ilk Şampiyonlar Ligi serüveninde Kaan & Torreira ikilisiyle yapmıştı ManU & Bayern maçlarını hala konuşuyoruz şimdi de Lemina & Torreira ikilisiyle bunu destansı bir Liverpool galibiyetiyle gördük

Tabii maalesef ligimiz bir kıstas olmaktan çok uzaklaştı ligimizde Torreira & İlkay yapıp önlerine Yunus 'u koysan da Sara'yı bu ikiliden biri olarak kullansan da o maçı kazanıyorsun. Avrupa özelinde kesinlikle Lemina & Torreira 'nın performansı çok kıymetli bizim için. Hatta devre arasında ilk olarak Lemina ile birlikte kullanabileceğimiz bir 6/8 numara daha kadromuza katmamız gerekiyor ki Lemina 'yı sakatlıktan uzak tutup dinlendirerek kullanabilelim. Bir benzeri Jakobs için de geçerli Eren sağolsun orada bizim işimizi fazlasıyla görüyor geldiği günden beri

Yani Jakobs & Eren rotasyonuyla yaptığımız şeyi Lemina & X rotasyonuyla da yapabilirsek çok şey kazanırız. En başta Torreira 'nın bu kusursuz oyununu kazanırız

Geri
Üst Alt